Du er her: Funksjoner > GPS

Assistert GPS (A-GPS)

M460 har innebygd GPS som gir nøyaktig måling av hastighet og distanse under en rekke sportsaktiviteter utendørs. Du kan også se ruten din på et kart i Flow-appen og nettjenesten etter økten.

M460 benytter AssistNow® Offline-tjenesten for rask posisjonsbestemmelse. AssistNow Offline-tjenesten stiller til rådighet A-GPS-data som forteller M460 de anslåtte posisjonene til GPS-satellittene. På denne måten vet M460 hvor den skal søke etter satellittene, og enheten kan derfor motta signalene fra dem i løpet av sekunder, til og med under vanskelige signalforhold.

A-GPS-dataene oppdateres én gang per dag. Den siste A-GPS-datafilen oppdateres automatisk til M460 når du synkroniserer M460 med Flow-nettjenesten via FlowSync-programvaren.

A-GPS sluttdato

A-GPS-datafilen er gyldig i opptil 14 dager. Det går relativt raskt å fange opp GPS-satellittsignalene i løpet av de første tre dagene. Tiden som kreves for posisjonsbestemmelse, øker deretter i stigende grad fra 10. til 14. dag. Regelmessige oppdateringer er med på å sikre rask posisjonsbestemmelse.

Du kan kontrollere sluttdatoen for gjeldende A-GPS-datafil fra M460. Gå til Innstillinger > Generelle innstillinger > Om produktet ditt > A-GPS sluttdato på M460. Hvis datafilen er utløpt, synkroniserer du M460 med Flow-nettjenesten via FlowSync-programvaren for å oppdatere A-GPS-dataene.

Når A-GPS-datafilen er utløpt, kan det ta lengre tid å fange opp satellittsignalene.

GPS-funksjoner

M460 har følgende GPS-funksjoner:

  • Distanse: Nøyaktig distanse i løpet av og etter økten.
  • Hastighet/fart: Nøyaktig informasjon om hastighet/fart i løpet av og etter økten.
  • Tilbake til start: Veileder deg tilbake til startpunktet over kortest mulig distanse, og viser deg også distansen tilbake til startpunktet. Nå kan du våge deg på mer dristige ruter og trygt utforske dem, i visshet om at du bare er et tastetrykk unna retningsveiledning tilbake til utgangspunktet.