Du er her: Funksjoner > Sportsprofiler

Sportsprofiler

Her kan du lage en liste over alle favorittaktivitetene dine og angi spesifikke innstillinger for hver av dem. Du kan for eksempel opprette skreddersydde visninger for hver sportsaktivitet og velge hvilke data du vil se under trening: bare hjertefrekvens eller bare hastighet og distanse – hva som enn måtte passe deg og dine treningsbehov best.

Du finner mer informasjon under Sportsprofilinnstillinger og Sportsprofiler i Flow-nettjenesten.

Vær oppmerksom på at i en rekke profiler for innendørsaktiviteter, gruppeaktiviteter og lagsport er innstillingen Puls synlig for andre enheter aktivert som standard. Dette betyr at kompatible enheter som bruker trådløs Bluetooth Smart-teknologi, f.eks. treningsutstyr, kan registrere hjertefrekvensen din. Du kan sjekke hvilke sportsprofiler som har Bluetooth-overføring aktivert som standard, fra listen over Polar-sportsprofiler. Du kan aktivere eller deaktivere Bluetooth-overføring fra sportsprofilinnstillingene.