Du er her: Kom i gang > Knappefunksjoner og menystruktur

Knappefunksjoner og menystruktur

Knappefunksjoner

M460 har fem knapper med ulike funksjonaliteter avhengig av situasjonen de brukes i. Se tabellene nedenfor for å finne ut hvilke funksjonaliteter knappene har i ulike modi.

Lys

TIDSVISNING OG MENY FØRTRENINGSMODUS UNDER TRENINGEN
  • Lys opp displayet
  • Trykk på og hold nede for å låse tastene
  • Lys opp displayet
  • Trykk på og hold nede for å gå til sportsprofilinnstillinger
  • Lys opp displayet
  • Trykk på og hold nede for å gå til Hurtigmeny

Tilbake

TIDSVISNING OG MENY FØRTRENINGSMODUS UNDER TRENINGEN
  • Gå ut av menyen
  • Gå tilbake til forrige nivå
  • La innstillingene være uendrede
  • Avbryt valg
  • Trykk på og hold nede for å gå tilbake til tidsvisning fra menyen
  • Trykk på og hold nede for å synkronisere med Flow-appen i tidsvisning
  • Gå tilbake til tidsvisning
  • Legg inn en pause i treningen ved å trykke én gang
  • Trykk på og hold nede i tre sekunder for å stoppe treningsregistreringen

Start

TIDSVISNING OG MENY FØRTRENINGSMODUS UNDER TRENINGEN
  • Bekreft valg
  • Gå til førtreningsmodus
  • Bekreft valget som vises på displayet
  • Start en treningsøkt
  • Trykk på og hold nede for å slå sonelåsen på/av
  • Fortsett treningsregistreringen når den er satt på pause
  • Trykk for å registrere en etappe

Opp/ned

TIDSVISNING OG MENY FØRTRENINGSMODUS UNDER TRENINGEN
  • Bla gjennom valglister
  • Juster en valgt verdi
  • Bla gjennom sportsliste
  • Endre treningsvisning

Menystruktur

Gå til og bla gjennom menyen ved å trykke på OPP eller NED. Bekreft valgene med START-knappen, og gå tilbake med TILBAKE-knappen.

I menyen finner du følgende:

• Dagbok
  • Innstillinger
  • Tester
  • Intervalltidtaker
  • Favoritter
  • Strava Live Segments

Dagbok

I Dagbok ser du inneværende uke, de siste fire ukene og de neste fire ukene. Velg en dag for å se treningsøktene for denne dagen, treningssammendraget for hver økt og testene du har gjennomført. Du kan også se planlagte treningsøkter.

Innstillinger

I Innstillinger kan du redigere følgende:

• Sportsprofiler
  • Fysiske innstillinger
  • Generelle innstillinger
  • Klokkeinnstillinger

Du finner mer informasjon under Innstillinger.

Tester

I Tester finner du følgende:

Ortostatisk test

Kondisjonstest

Du finner mer informasjon under Funksjoner.

Intervalltidtaker

Angi tids- og/eller distansebaserte intervalltidtakere for å ta den nøyaktige tiden på trenings- og restitusjonsfaser under intervalltreningsøkter.

Du finner mer informasjon under Start en treningsøkt.

Favoritter

I Favoritter finner du treningsmål som du har lagret som favoritter i Flow-nettjenesten.

Du finner mer informasjon under Favoritter.