Vi ste tukaj: Lastnosti > Pojdite v možnost Sport profiles (Športni profili).

Športni profili

Športni profili vključujejo nabor športov, ki so na voljo v napravi M430. V napravi M430 smo ustvarili štiri nove privzete športne profile, vendar lahko v aplikaciji ali spletni storitvi Polar Flow dodajate nove športne profile in jih sinhronizirate v napravo M430. Na ta način ustvarite seznam vseh svojih najljubših športov.

Za vsak športni profil lahko določite tudi več točno določenih nastavitev. Npr. za vsak šport, ki ga izvajate, lahko ustvarite prilagojene poglede vadbe in izbirate podatke, ki si jih želite ogledati med vadbo: samo srčni utrip ali hitrost in razdaljo – kar najbolje ustreza vam ter vašim vadbenim potrebam in zahtevam.

Na napravi M430 imate lahko naenkrat največ 20 športnih profilov. Število športnih profilov v mobilni aplikaciji ali spletni storitvi Polar Flow ni omejeno.

Za več informacij glejte Športni profili v storitvi Flow.

Uporaba športnih profilov vam omogoča, da sledite svoji dejavnosti in napredku v različnih športih. V spletni storitvi Flow si oglejte svojo vadbeno zgodovino in spremljajte svoj napredek.

Upoštevajte, da je pri mnogih profilih dvoranskih športov, skupinskih športov in ekipnih športov nastavitev Srčni utrip je viden drugim napravam privzeto omogočena. To pomeni, da združljive naprave, ki uporabljajo brezžično tehnologijo Bluetooth Smart, npr. fitnes oprema, lahko zaznajo vaš srčni utrip. Na seznamu športnih profilov Polar lahko preverite, kateri športni profili imajo privzeto omogočeno oddajanje Bluetooth. Oddajanje Bluetooth lahko omogočite ali onemogočite v nastavitvah športnega profila.