Vi ste tukaj: Za začetek > Zasnova menija

Zasnova menija

Vstopite in brskajte po meniju s pritiskom gumba GOR ali DOL. Potrdite izbire z gumbom START in se vrnite z gumbom NAZAJ.

Moj dan

Vaš dnevni cilj dejavnosti je prikazan kot krožec, ki se z dejavnostjo polni. V meniju My day (Moj dan) so na voljo naslednje možnosti:

 • Čas spanja in dejanski spanec. Če napravo M430 nosite ponoči, bo sledila vašemu spancu. Naprava zazna, kdaj zaspite in kdaj se zbudite, ter v aplikaciji in spletni storitvi Polar Flow zbira podatke za poglobljeno analizo. Za več informacij glejte Sledenje spancu.
 • Podrobnejši podatki za skupno dnevno dejavnost in navodila za doseganje dnevnega cilja dejavnosti. Za več informacij glejte 24/7 sledenje dejavnosti.
 • Vadbe, ki ste jih opravili čez dan. Povzetek vadbe lahko odprete tako, da pritisnete gumb START.
 • Morebitne načrtovane vadbe, ki ste jih za ta dan ustvarili v spletni storitvi Polar Flow ali aplikaciji Polar Flow. S pritiskom gumba START lahko začnete načrtovano vadbo in odprete pretekle vadbe, da si ogledati njihove podrobnejše podatke.
 • Če čez dan opravite test telesne pripravljenosti, je rezultat testa prikazan v možnosti My Day (Moj dan).
 • Kateri koli dogodek, ki se zgodi v dnevu. Prek spletnega mesta flow.polar.com lahko v skupnosti Polar Flow ustvarjate dogodke in se jih tudi udeležite.

Dnevnik

V možnosti Diary (Dnevnik) boste našli tekoči teden, pretekle in prihodnje štiri tedne. Izberite si dan, da si ogledate svojo dejavnost in vadbe tistega dne, povzetek vsake vadbe in teste, ki ste jih izvedli. Ogledate si lahko tudi svoje načrtovane vadbe.

Settings (Nastavitve)

V Settings (Nastavitvah) lahko urejate:

 • Športni profili
 • Physical settings (Fizične nastavitve)
 • General settings (Splošne nastavitve)
 • Watch settings (Nastavitve ure)

Za več informacij glejteNastavitve.

Test telesne pripravljenosti

Svojo raven telesne pripravljenosti lahko preprosto izmerite z merjenjem srčnega utripa na zapestju, ko ležite in se sproščate.

Za več informacij glejte Test telesne pripravljenosti z merjenjem srčnega utripa na zapestju.

Časovniki

V Timers (Časovnikih) boste našli:

 • Stopwatch (Štoparica): Svojo uro M430 lahko uporabljate kot štoparico, ki jo zaženete s pritiskom na gumb START. Če želite dodati krog, ponovno pritisnite gumb START. Če želite ustaviti merjenje časa, pritisnite gumb BACK (NAZAJ), za ponastavitev pa pritisnite in držite gumb LIGHT (LUČKA).
 • Intervalni časomer: Nastavite intervalne časovnike na osnovi časa in/ali razdalje, da natančno določite čas za faze vadbe in regeneracije v intervalni vadbi. Za informacije glejte Prični vadbo.
 • Finish time estimator (Ocena končnega časa): Dosezite svoj ciljni čas za nastavljeno razdaljo. Nastavite razdaljo za vašo vadbo in naprava M430 bo ocenila končni čas vadbe glede na vašo hitrost. Za informacije glejte Prični vadbo.

Priljubljeno

V Favorites (Priljubljenih) boste našli vadbene cilje, ki ste jih shranili kot priljubljene v spletni storitvi Flow.

Za informacije glejte Priljubljeno.

Moj srčni utrip

V meniju My heart rate (Moj srčni utrip) lahko preverite svoj trenutni srčni utrip, ne da bi začeli vadbo. Zapnite zapestnico, pritisnite gumb START in prikaže se vaš trenutni srčni utrip. Za izhod pritisnite gumb NAZAJ.