Vi ste tukaj: Za začetek > Uvod

Uporabniški priročnik za Polar M430

Ta uporabniški priročnik vam bo pomagal pri uporabi vaše nove naprave M430. Za ogled videoposnetkov z nasveti za uporabo naprave M430 ter pogosto zastavljenih vprašanj in odgovorov obiščite spletno stran support.polar.com/en/M430.

Uvod

Čestitke za vašo novo napravo Polar M430!

Naprava Polar M430 je tekaška ura s funkcijo GPS in merjenjem srčnega utripa na zapestju, naprednimi funkcijami Polar ter funkcijo 24/7 sledenje dejavnosti. Naprava M430 vam zagotavlja prilagojeno usmerjanje in povratne informacije za vadbo in dnevne dejavnosti, ki vam pomagajo doseči vaše cilje. Z vdelanim sprejemnikom GPS boste lahko spremljali tudi tempo, razdaljo, nadmorsko višino in pot teka. Kadar signal GPS ni na voljo, naprava M430 sledi vaši hitrosti in razdalji prek premikov vašega zapestja.

Ni vam treba uporabiti ločenega senzorja srčnega utripa, samo preprosto uživajte v teku z merjenjem srčnega utripa na zapestju, ki ga lahko uporabite takoj, ko ste pripravljeni.

S funkcijo 24/7 slednje dejavnosti sledite svojim vsakodnevnim dejavnostim. Oglejte si njihove koristi za vaše zdravje in prejmite nasvete za doseganje vaših dnevnih ciljev dejavnosti. Prav tako ostanite obveščeni s funkcijo pametnega obveščanja; na napravo M430 prejemajte opozorila o dohodnih klicih, sporočilih in dejavnosti aplikacij.

Izkoristite vse funkcije naprave M430

Povežite se v ekosistem Polar in čim bolj izkoristite napravo M430.

Aplikacijo Polar Flow lahko kupite v trgovini App Store® ali Google PlayTM. Svojo napravo M430 po vadbi sinhronizirajte z aplikacijo Flow, da dobite takojšnji pregled rezultatov vadbe in povratne informacije o svoji zmogljivosti. V aplikaciji Flow lahko preverite tudi kakovost spanca in svojo dejavnost za ves dan.

Prek programske opreme FlowSync v računalniku ali aplikacije Flow svoje vadbene podatke sinhronizirajte s spletno storitvijo Polar Flow. Spletna storitev vam omogoča, da načrtujete svojo vadbo, sledite svojim dosežkom, pridobite navodila in si ogledate natančno analizo rezultatov vadbe, dejavnosti in spanca. S svojimi dosežki seznanite vse svoje prijatelje, poiščite osebe, ki prav tako izvajajo vadbo, in poiščite motivacijo v družbenih omrežjih za vadbo. Vse to je na voljo na spletni strani polar.com/flow.