Vi ste tukaj: Nastavitve > Posodobitev vdelane programske opreme

Posodobitev vdelane programske opreme

Vdelano programsko opremo vaše naprave M430 lahko posodabljate sami, da bo vselej v koraku s časom. Posodobitve vdelane programske opreme se izvajajo, da bi izboljšale delovanje vaše naprave M430. Lahko vključujejo izboljšave obstoječih lastnosti, povsem novih lastnosti ali popravkov virusov. Priporočamo vam, da vdelano programsko opremo naprave M430 posodobite vedno, ko je na voljo nova različica.

Če posodobite vdelano programsko opremo, ne boste izgubili nobenih podatkov. Pred začetkom posodobitve se podatki iz naprave M430 sinhronizirajo v spletno storitev Flow.

Prek mobilne naprave ali tablice

Vdelano programsko opremo lahko posodobite z mobilno napravo, če za sinhronizacijo podatkov o vadbi in dejavnosti uporabljate mobilno aplikacijo Polar Flow. Aplikacija vas obvesti, če je na voljo posodobitev in vas nato vodi skozi postopek posodobitve. Pred začetkom posodobitve je napravo M430 priporočeno vključiti v napajanje, s čimer zagotovite brezhibno posodobitev.

Brezžično posodabljanje programa lahko traja do 20 minut, odvisno od povezave.

Prek računalnika

Kadarkoli je na voljo nova različica vdelane programske opreme, vas sistem FlowSync o tem obvesti, vedno ko napravo M430 povežete s svojim računalnikom. Posodobitve programa prenesete prek programske opreme FlowSync.

Za posodobitev programa:

  1. Napravo M430 vključite v računalnik.
  2. FlowSync pričenja sinhronizirati vaše podatke.
  3. Po sinhronizaciji ste zaprošeni za posodobitev programa.
  4. Izberite Yes (Da). Nameščena je nova vdelana programska oprema (nameščanje lahko traja do 10 minut) in naprava M430 se ponovno zažene. Preden napravo M430 izključite iz računalnika, počakajte, dokler se posodobitev vdelane programske opreme ne zaključi.