Du er her: Polar Flow > Synkroniserer

Synkroniserer

Du kan overføre data fra klokken til Polar Flow-appen trådløst via Bluetooth-tilkoblingen. Du kan også synkronisere klokken med Polar Flow-nettjenesten via en USB-port og FlowSync-programvare. For at du skal kunne synkronisere data mellom klokken og Flow-appen må du ha en Polar-konto. Hvis du vil synkronisere data fra klokken direkte med nettjenesten, må du i tillegg til en Polar-konto også ha FlowSync-programvare. Hvis du har konfigurert klokken, har du opprettet en Polar-konto. Hvis du konfigurerte klokken via en datamaskin, har du FlowSync-programvare på datamaskinen din.

Husk å synkronisere og holde dataene dine oppdatert mellom klokken, nettjenesten og mobilappen, uansett hvor du befinner deg.

Synkroniser med Flow-mobilappen

Kontroller følgende før synkronisering:

• Du har en Polar-konto og Flow-appen.
  • Bluetooth er aktivert på den mobile enheten din, og flymodus er deaktivert.
  • Du har opprettet en tilkobling mellom klokken og den mobile enheten din. Du finner mer informasjon under Tilkobling.

Slik synkroniserer du dataene dine:

1. Logg deg på Flow-appen, og trykk på og hold nede TILBAKE-knappen på klokken.
  2. Kobler til enhet vises, etterfulgt av Kobler til applikasjon.
  3. Synkr. er fullført vises når du er ferdig.

Klokken synkroniseres automatisk med Flow-appen når du fullfører en treningsøkt hvis telefonen din er innenfor Bluetooth-rekkevidde. Når klokken synkroniseres med Flow-appen, synkroniseres aktivitets- og treningsdataene dine også automatisk med Flow-nettjenesten via en Internett-tilkobling.

Gå til support.polar.com/en/support/Flow_app for brukerstøtte og mer informasjon om bruk av Polar Flow-appen.

Synkroniser med Flow-nettjenesten via FlowSync

For å synkronisere data med Flow-nettjenesten må du ha FlowSync-programvare. Gå til flow.polar.com/start, og last ned og installer programvaren før du prøver å synkronisere.

1. Koble klokken til datamaskinen din. Kontroller at FlowSync-programvaren kjører.
  2. FlowSync-vinduet åpnes på datamaskinen, og synkroniseringen starter.
  3. Fullført vises når du er ferdig.

Hver gang du kobler klokken til datamaskinen, overfører Polar FlowSync-programvaren dataene dine til Polar Flow-nettjenesten og synkroniserer eventuelle innstillinger du har endret. Hvis synkroniseringen ikke starter automatisk, starter du FlowSync fra skrivebordsikonet (Windows) eller fra Programmer-mappen (Mac OS X). Hver gang en firmwareoppdatering er tilgjengelig, blir du varslet av FlowSync og bedt om å installere den.

Hvis du endrer innstillinger i Flow-nettjenesten mens klokken er koblet til datamaskinen din, trykker du på Synkroniser i FlowSync for å overføre innstillingene til klokken.

Gå til support.polar.com/en/support/flow for brukerstøtte og mer informasjon om bruk av Flow-nettjenesten.

Gå til support.polar.com/en/support/FlowSync for brukerstøtte og mer informasjon om bruk av FlowSync-programvare.