Du er her: Funksjoner > Måling av hastighet og distanse via håndleddet

Måling av hastighet og distanse via håndleddet

Klokken din registrerer hastighet og distanse basert på håndleddbevegelsene dine ved hjelp av et innebygd akselerometer. Denne funksjonen er nyttig under løping innendørs eller på steder med begrenset mottak av GPS-signaler. For maksimal nøyaktighet må du kontrollere at du har angitt riktig høyde og hvilket håndledd du bruker enheten på. Måling av hastighet og distanse via håndleddet fungerer best når du løper i et tempo som føles naturlig og komfortabelt for deg.

Fest klokken godt rundt håndleddet ditt, slik at du unngår vibrasjon. For å få jevne avlesninger må enheten alltid brukes i samme posisjon på håndleddet. Ikke bruk andre enheter, for eksempel klokker, aktivitetsmålere eller telefonarmbånd, på den samme armen. Hold heller ikke noe i den samme hånden, for eksempel et kart eller en telefon.

Måling av hastighet og distanse via håndleddet er tilgjengelig under følgende løpeaktiviteter: Gåing, løping, jogging, landeveisløping, stiløping, løping på tredemølle, løping på bane og ultraløping. For å se hastighet og distanse under en treningsøkt, må du legge til hastighet og distanse i treningsvisningen for den sportsprofilen du bruker når du løper. Du kan gjøre dette i Sportsprofiler i Polar Flow-mobilappen eller Flow-nettjenesten.