Du er her: Funksjoner > Tilbake til start

Tilbake til start

Funksjonen Tilbake til start veileder deg tilbake til utgangspunktet for økten.

Slik bruker du Tilbake til start-funksjonen for én økt:

1. Trykk på LYS-knappen i førtreningsmodus for å gå til hurtigmenyen.
  2. Velg Tilbake til start på listen, og velg .

Du kan også aktivere Tilbake til start under en treningsøkt ved å stoppe økten midlertidig og åpne hurtigmenyen med LYS-knappen og ved å bla til Tilbake til start, og velge .

Hvis du legger til treningsvisningen Tilbake til start i en sportsprofil i Polar Flow, er den alltid aktivert for den sportsprofilen og trenger ikke slås på for hver økt.

Slik går du tilbake til utgangspunktet:

• Hold klokken i horisontal posisjon foran deg.
  • Fortsett å bevege deg slik at klokkens GPS kan fastsette retningen du beveger deg. Pilen du ser, peker mot utgangspunktet.
  • Gå i retningen pilen peker for å komme tilbake til utgangspunktet.
  • Klokken viser også retningen du skal gå og rett linje mellom deg og utgangspunktet.

Når du er i ukjente omgivelser, bør du alltid ha et kart for hånden hvis klokken skulle miste satellittsignalet eller batteriet går tomt.