Du er her: Innstillinger > Omstart og tilbakestilling

Omstart og tilbakestilling

Prøv å starte klokken på nytt hvis du opplever problemer med enheten. Innstillingene eller de personlige dataene dine slettes ikke fra klokken selv om du starter den på nytt.

Slik starter du klokken på nytt

På klokken går du til Innstillinger > Generelle innstillinger > Om klokken. Rull ned til Start klokken på nytt. Trykk på OK-knappen, og trykk deretter på OK igjen for å bekrefte omstarten.

Du kan også starte klokken på nytt ved å trykke på OK-knappen og holde den inne i 10 sekunder.

Slik tilbakestiller du klokken til fabrikkinnstillingene

Hvis omstart av klokken ikke hjalp, kan du tilbakestille klokken til fabrikkinnstillingene. Vær oppmerksom på at ved tilbakestilling av klokken til fabrikkinnstillingene, tømmes alle personlige data og innstillinger fra klokken, og du må konfigurere den igjen for din personlige bruk. Alle data som du har synkronisert fra klokken til Flow-kontoen din, er trygge.

Fabrikktilbakestilling via FlowSync

  1. Gå til flow.polar.com/start, og last ned og installer Polar FlowSync-programvaren for dataoverføring på datamaskinen din.
  2. Koble klokken til USB-porten på datamaskinen din.
  3. Åpne innstillingene i FlowSync.
  4. Trykk på Fabrikktilbakestilling-knappen.
  5. Hvis du bruker Flow-appen til å synkronisere, må du sjekke listen over tilkoblede Bluetooth-enheter på telefonen din og fjerne klokken fra listen hvis du finner den der.

Nå må du konfigurere klokken din igjen, enten via en mobiltelefon eller datamaskin. Bare husk å bruke den samme Polar-kontoen som du brukte før tilbakestillingen.