Du er her: Funktioner > Smart Coaching > Træningsmængde og restitution

Træningsmængde og restitution

Funktionen Træningsmængde i Dagbog på webtjenesten Polar Flow giver dig på belejlig vis besked om, hvor hårdt dit træningspas var, og hvor længe du skal bruge på at restituere dig helt. Denne funktion fortæller dig, om du har restitueret nok til dit næste pas, og den hjælper dig således med at finde balancen mellem hvile og træning. På webtjenesten Polar Flow kan du kontrollere din samlede træningsmængde, optimere din træning og holde øje med udviklingen af din præstation.

Træningsmængde tager hensyn til forskellige faktorer, som påvirker din træningsmængde og restitutionstid, som f.eks. puls under træning, træningsvarighed og dine individuelle faktorer, f.eks. køn, alder, højde og vægt. En kontinuerlig overvågning af træningsmængde og restitution hjælper dig med at genkende personlige grænser, undgå over- og undertræning og justere træningsintensiteten og -varigheden alt efter dine daglige og ugentlige mål.

Funktionen Træningsmængde hjælper dig med at kontrollere den samlede træningsmængde, optimere din træning og overvåge udviklingen af din præstation. Funktionen giver mulighed for at sammenligne forskellige træningspas med hinanden og hjælper dig med at finde den perfekte balance mellem hvile og træning.