Du er her: Funktioner > Assisteret GPS (A-GPS)

Assisteret GPS (A-GPS)

M460 har en indbygget GPS, der giver nøjagtig hastigheds- og distancemåling for en række udendørs sportsgrene og viser din rute på et kort i Flow-appen og -webservicen efter dit træningspas.

M460 bruger offline-servicen AssistNow® til at hente en hurtig satellitposition. Offline-servicen AssistNow giver A-GPS-data, som fortæller din M460 de forudsete positioner af GPS-satelliterne. På denne måde ved M460, hvor den skal lede efter satellitterne og kan dermed hente signaler fra dem i løbet af sekunder, selv når signalforholdene ikke er så gode.

A-GPS-dataene opdateres en gang om dagen. Den nyeste A-GPS-datafil opdateres automatisk til din M460, når du synkroniserer din M460 med Flow-webservicen via FlowSync-softwaren.

Udløbsdato for A-GPS

A-GPS-datafilen er gyldig i op til 14 dage. Det går relativt hurtigt at finde GPS-satellitsignalerne i løbet af de første tre dage. Den nødvendige tid for at finde satellitten øges gradvist i løbet af den 10. til den 14. dag. Regelmæssige opdateringer hjælper med at finde satellitten hurtigt.

Du kan kontrollere udløbsdatoen for den aktuelle A-GPS-datafil fra din M460. I M460 skal du gå ind under Indstillinger > Generelle indstillinger > Om dit produkt > A-GPS udl.dato. Hvis datafilen er udløbet, kan du synkronisere din M460 med Flow-webservicen via FlowSync-softwaren for at opdatere A-GPS-data.

Når A-GPS-datafilen er udløbet, kan det tage længere tid at finde satellitsignalerne.

GPS-funktioner

M460 indeholder følgende GPS-funktioner:

  • Distance: Nøjagtig distance under og efter dit træningspas.
  • Hastighed/tempo: Nøjagtige oplysninger om hastighed/tempo under og efter dit træningspas.
  • Tilbage til start: Fører dig til dit startpunkt på den kortest mulige afstand og viser afstanden til dit startpunkt. Nu kan du afprøve mere dristige ruter og udforske dem på sikker vis, med visheden om at du kun skal berøre en enkelt knap for at se retningen til dit startpunkt.