Du er her: Funktioner > Strava Live Segments

Hvordan kan jeg aktivere Strava Live Segments® på min M460?

Strava Segments er tidligere definerede sektioner af veje eller stier, hvor atleter kan konkurrere på tid i cykling eller løb. Segmenter er defineret på Strava.com og kan oprettes af hvilken som helst Strava-bruger. Du kan bruge segmenter til at sammenligne dine egne tider eller til at sammenligne med andre Strava-brugeres tider, som også har gennemført segmentet. Hvert segment har et offentligt leaderboard med bjergkongen/-dronningen (KOM/QOM), som har den bedste tid for dette segment.

Hvis du har en Strava Premium-konto, kan du aktivere funktionen Strava Live Segments® på din Polar M460. Når du har aktiveret Strava Live Segments, modtager du en underretning på din M460, når du nærmer dig et af dine Strava-yndlingssegmenter. Du får vist øjeblikkelige præstationsdata på din M460, der viser, om du er foran eller bagud i forhold til din personlige rekord (PR) for segmentet. Resultater beregnes og vises øjeblikkeligt på din M460, når segmenterne ender, men du skal kontrollere de endelige resultater på Strava.com.

Smarte meddelelser blokeres, når Strava Live Segment-visningen er aktiv på din M460. Hvis du ønsker at modtage smarte meddelelser, f.eks. under et længere segment, kan du slå dem til ved at ændre træningsvisningen.

For at aktivere Strava Live Segments på din Polar M460 skal du:

1. Forbinde dine Strava- og Polar Flow-kontoer i Polar Flow-webservicen ELLER Polar Flow-appen

Polar Flow-webservice: Indstillinger > Konto > Strava > Tilslut
    Polar Flow-app: Generelle indstillinger > Tilslut > Strava (swipe knappen for at tilslutte)

2. Vælg de segmenter, du vil eksportere til Polar Flow/M460, på Strava.com

Strava.com: Tryk på stjerneikonet ved siden af et segmentnavn.

3. Du kan springe trin 3 over, hvis du hurtigere vil overføre et eller to Strava Live Segments til din M460. Du skal bare vælge segmenterne på Strava.com og synkronisere din M460.

4. Klik på knappen Opdater segmenter på Polar Flow-webservicens Favoritter-side for at importere Strava Live Segments til Polar Flow. Din M460 kan indeholde højst 20 favoritter ad gangen. Hvis du har over 20 favoritter på Flow-webservicen overføres de første 20 på listen til din M460 under synkronisering. Du kan ændre rækkefølgen af dine favoritter ved at trække og indsætte dem.
  5. Synkroniser din M460. Dine top 20-favoritter, herunder de Strava Live Segments, du har importeret fra Strava.com, overføres til din M460.

Der er yderligere oplysninger om Strava-segmenter på Strava Support.

Strava live segments er et varemærke tilhørende Strava, Inc.