Du er her: Funktioner > Smarte meddelelser (iOS)

Smarte meddelelser (iOS)

Med funktionen til smarte meddelelser kan du blive informeret om indgående opkald, beskeder og meddelelser fra apps på din M460. Du får de samme meddelelser på din M460, som du får på din telefonskærm. Funktionen til smarte meddelelser er både tilgængelig til iOS og Android. Smarte meddelelser blokeres under ortostatisk test, konditionstest og træningspas, hvor du bruger intervaltimer.

Bemærk, at når funktionen til smarte meddelelser er slået til, vil batteriet i din M460 og telefon hurtigere blive afladet pga. øget Bluetooth-aktivitet.

Indstillinger

Din M460 skal parres med Flow-app for at modtage underretninger og meddelelser, og du skal også have de rette indstillinger på din M460 og telefon.

Efter at have opdateret firmwaren i din M460 skal du parre den med Flow-app igen, for at indstillingerne for smarte meddelelser vises. Hvis du ikke parrer dem igen, bliver indstillingen ikke synlig.

Meddelelser er som standard slået fra. De kan slås til/fra på din M460 eller på Polar Flow-appen.

M460

Slå Smarte meddelelser til i Menu > Indstillinger > Generelle indstillinger > Smarte meddelelser.

• Vælg Til for at modtage meddelelser, og få meddelelsernes indhold vist på displayet.
  • Vælg Til (ingenforh.visning), hvis du ikke vil se meddelelsernes indhold på displayet. Du bliver bare informeret om, at du har modtaget en meddelelse.
  • Vælg Fra, hvis du ikke vil få meddelelser på din M460.

Telefon

Meddelelsesindstillingerne på din telefon afgør, hvilke meddelelser du modtager på din M460. Få yderligere oplysninger under Smart notifications (iOS).

Brug

Når du modtager en advarsel, informerer din M460 dig om det med en lyd. Når du modtager et opkald, kan du vælge at besvare det, stille det på lydløs eller afvise det (kun med iOS 8). Hvis du stiller det på lydløs, bliver kun din M460 stillet på lydløs, og ikke din telefon. Hvis du modtager en meddelelse under en opkaldsunderretning, vises den ikke.

Afvis meddelelser

Meddelelser kan afvises manuelt eller gennem tidsudløb. Ved manuel afvisning af meddelelsen afvises den også fra din telefonskærm, men ved tidsudløb fjernes den blot fra din M460, og den vil stadigvæk være synlig på din telefon.

Sådan afviser du meddelelser fra displayet:

• Manuelt: Tryk på knappen TILBAGE
  • Tidsudløb: Meddelelsen forsvinder efter 30 sekunder, hvis du ikke afviser den manuelt

Smarte meddelelser blokeres, når Strava Live Segment-visningen er aktiv på din M460. Hvis du ønsker at modtage smarte meddelelser, f.eks. under et længere segment, kan du slå dem til ved at ændre træningsvisningen.