Du er her: Kom i gang > M460 Brugervejledning | Parring af sensorer med M460

Parring af sensorer med M460

Få en bedre træningsoplevelse, og opnå en mere komplet forståelse af din præstation med Bluetooth® Smart-sensorer. Inden du tager en ny Bluetooth Smart ® pulsmåler, cykelsensor eller mobil enhed (smartphone, tablet) i brug, skal den parres med din M460. Parringen tager kun nogle få sekunder og sikrer, at din M460 kun modtager signaler fra dine sensorer og enheder, og giver mulighed for en gruppetræning, der er fri for forstyrrelser. Sørg for at udføre parringen derhjemme, inden du deltager i en begivenhed eller et løb, for at forhindre forstyrrelser pga. datatransmission.

Parring af kompatible Bluetooth Smart ®-sensorer med M460

Ud over en række Polar-sensorer er din M460 helt kompatibel med adskillige power-sensorer fra tredjeparter. Se den komplette tabel over kompatibilitet på support.polar.com. Sørg for, at du har den nyeste firmware i både din M460 og i power-sensoren fra en tredjepart. Følg producentens anvisninger for at kalibrere power-sensoren.