Du er her: Kom i gang > Introduktion

Brugervejledning til Polar M460

Introduktion

Tillykke med din nye M460! Polar M460 universal GPS-cykelcomputer er helt kompatibel med adskillige Bluetooth-powersensorer og gør det endnu mere spændende at cykle med Strava Live Segments®. Din M460 er kompatibel med TrainingPeaks®-platform til træning og analyser, og følgende avancerede TrainingPeaks-powermetrik til cykling er tilgængelig på din M460: NORMALIZED POWER® (NP®), INTENSITY FACTOR® (IF®) og TRAINING STRESS SCORE® (TSS®).

Når Polar M460 kombineres med en pulsmåler, tilbyder Polar M460 adgang til unikke pulsbaserede funktioner, såsom Konditionstest, Ortostatisk test, Træningsmængde og Restitutionsstatus. Den er Stænk tæt (IPX7) og har en batterilevetid på op til 16 timers træning. GPS og barometer gør det muligt for dig at måle din hastighed, distance, højde og hældning. Polar M460 holder dig forbundet hvor som helst og når som helst med smarte meddelelser fra din telefon. Den sørger endda for din sikkerhed med LED-lys foran. Få et øjeblikkeligt overblik over din træning lige efter et træningspas med Flow-app. Planlæg din træning og få en detaljeret analyse af denne med Flow-webservicen.

Denne brugervejledning hjælper dig med at komme i gang med din nye træningspartner. Der er yderligere support på support.polar.com/en/M460.

Udnyt det hele i din M460

Se direkte og nøjagtig puls på din M460 under træning med Polar H10 pulsmåler. Din puls er information, der bruges til at analysere, hvordan dit træningspas gik. Hvis du har købt et sæt, som ikke indeholder en pulsmåler, kan du altid købe en senere.

Se dine træningsdata med det samme efter hvert træningspas med Polar Flow-mobilapp. Flow app synkroniserer dine træningsdata trådløst til webservicen Polar Flow. Download den fra App Store eller Google Play.

Med Polar Flowsync-software kan du synkronisere data mellem din M460 og Flow-webservicen på din computer ved hjælp af USB-kablet. Gå ind på flow.polar.com/start for at hente og installere Polar FlowSync software. Planlæg og analysér hver eneste detalje af din træning, brugertilpas din enhed, og lær mere om din præstation med Polar Flow-webserviceflow.polar.com.

NORMALIZED POWER®, INTENSITY FACTOR® og TRAINING STRESS SCORE® er varemærker tilhørende TrainingPeaks, LLC og bruges med tilladelse. Læs mere på http://www.trainingpeaks.com.