Olet täällä: Aloittaminen > M430:n käyttöönotto

M430:n käyttöönotto

Uusi M430 on varastointitilassa. Laite aktivoituu, kun se kytketään USB-laturiin latausta varten tai tietokoneeseen käyttöönottoa varten. Akku kannattaa ladata ennen M430:n käyttämistä. Jos akku on aivan tyhjä, latauksen käynnistyminen vie muutaman minuutin.

Katso tarkat tiedot akun lataamisesta ja kestosta sekä heikosta varauksesta kertovista ilmoituksista kohdasta Akut.

Käyttöönottovaihtoehdon valitseminen

A. Käyttöönotto mobiililaitteen kautta on kätevää, jos sinulla ei ole tietokonetta ja USB-porttia, mutta se voi kestää pitempään. Menetelmä edellyttää Internet-yhteyttä.

B. Käyttöönotto tietokoneen ja liitäntäjohdon avulla on nopeampaa, ja voit ladata M430:n samanaikaisesti, mutta tarvitset tietokoneen. Menetelmä edellyttää Internet-yhteyttä.

Suosittelemme vaihtoehtoja A ja B. Voit syöttää samalla tarkkojen harjoitustietojen edellyttämät fyysiset tietosi. Voit myös valita M430:n kielen ja ladata laitteeseen uusimman laiteohjelmiston.

C. Jos sinulla ei ole yhteensopivaa mobiililaitetta tai et pääse heti tietokoneelle, jossa on Internet-yhteys, voit aloittaa määrittämällä laitteen omat asetukset. Huomaa, että laite sisältää vain osan asetuksista. Varmista paras hyöty M430:sta ja Polarin ainutlaatuisista älykkäistä valmennusominaisuuksista määrittämällä asetukset Polar Flow ‑verkkopalvelussa myöhemmin seuraamalla vaihtoehdon A tai B ohjeita.

Vaihtoehto A: Käyttöönotto mobiililaitteella ja Polar Flow -sovelluksella

Polar M430 muodostaa yhteyden Polar Flow ‑mobiilisovellukseen langattoman Bluetooth® Smart ‑tiedonsiirron avulla, joten muista ottaa Bluetooth-toiminto käyttöön mobiililaitteessasi.

Tarkista Polar Flow ‑sovelluksen yhteensopivuus osoitteesta support.polar.com.

1. Kytke M430 USB-virtaporttiin tai USB-virtalähteeseen varmistaaksesi, että M430:n akussa on riittävästi virtaa asetusten määrittämistä varten. Varmista, että sovittimessa on merkintä "output 5Vdc" ja että sen antama virta on vähintään 500 mA. M430:n aktivoituminen ja latausanimaation käynnistyminen voi kestää muutaman minuutin.

Varmista ennen M430:n lataamista, että USB-liittimessä ei ole kosteutta, hiuksia, pölyä eikä likaa. Poista mahdollinen lika tai kosteus pyyhkimällä kevyesti. Älä lataa M430-laitetta, kun USB-liitin on märkä.

2. Etsi ja lataa Polar Flow -sovellus mobiililaitteeseesi App Store- tai Google Play -kaupasta.
  3. Avaa Flow-sovellus mobiililaitteessasi. Sovellus tunnistaa lähistöllä olevan M430:n ja kehottaa yhdistämään laitteet. Hyväksy yhdistämispyyntö ja syötä M430:n näytössä näkyvä Bluetooth-yhdistämiskoodi Flow-sovellukseen.
  4. Luo sitten Polar-tili tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili. Sovellus ohjeistaa tilin luomisessa ja asetusten määrittämisessä.

Saat mahdollisimman tarkat ja henkilökohtaiset aktiivisuus- sekä harjoitustiedot, jos määrität asetukset tarkasti. Voit määrittää M430-laitteen kielen kirjautumisen yhteydessä. Jos M430-laitteeseen on saatavana laiteohjelmistopäivitys, se kannattaa asentaa asetusten määrityksen yhteydessä. Toiminto voi kestää jopa 20 minuuttia..

5. Kun olet määrittänyt kaikki asetukset, napsauta Tallenna ja synkronoi. Sen jälkeen mukautetut asetukset synkronoidaan M430-laitteeseen.
  6. Kun synkronointi on valmis, M430:n näyttö aktivoituu ajannäyttötilassa.

Kun asetukset on määritetty, voit aloittaa harjoittelun. Pidä hauskaa!

Vaihtoehto B: Käyttöönotto tietokoneella

1. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start ja asenna FlowSync-ohjelma, jonka avulla voit määrittää M430:n asetukset.
  2. Kytke M430 tietokoneeseen laitteen mukana toimitetulla USB-johdolla ja lataa laite asetusten määrittämisen aikana. M430:n aktivoituminen voi kestää muutaman minuutin. Anna tietokoneen asentaa kaikki ehdotetut USB-ajurit.

Varmista ennen M430:n lataamista, että USB-liittimessä ei ole kosteutta, hiuksia, pölyä eikä likaa. Poista mahdollinen lika tai kosteus pyyhkimällä kevyesti. Älä lataa M430-laitetta, kun USB-liitin on märkä.
  3. Kirjaudu sisään Polar-tiliisi tai luo uusi tili. Verkkopalvelu opastaa kirjautumisessa ja asetusten määrittämisessä.

Saat mahdollisimman tarkat ja henkilökohtaiset aktiivisuus- sekä harjoitustiedot, jos määrität asetukset tarkasti. Voit määrittää M430-laitteen kielen kirjautumisen yhteydessä. Jos M430-laitteeseen on saatavana laiteohjelmistopäivitys, se kannattaa asentaa asetusten määrityksen yhteydessä. Se voi kestää jopa 10 minuuttia.

Kun asetukset on määritetty, voit aloittaa harjoittelun. Pidä hauskaa!

Vaihtoehto C: Käyttöönotto laitteen kautta

Kytke M430 tietokoneen USB-porttiin tai USB-laturiin pakkauksessa toimitetulla johdolla. Näytössä lukee Choose language (Valitse kieli). Valitse English painamalla ALOITA-painiketta. M430 on toimitettaessa vain englanninkielinen, mutta voit lisätä muita kieliä myöhemmin, kun määrität asetukset Polar Flow ‑verkkopalvelussa tai Polar Flow ‑sovelluksessa.

Määritä seuraavat tiedot ja vahvista kukin valinta painamalla ALOITA-painiketta. Jos haluat palata takaisin ja muuttaa asetuksia, paina Takaisin-painiketta, kunnes haluamasi asetus näkyy näytössä.

1. Ajan esitystapa: Valitse 12 h tai 24 h. Jos valitset 12 h, valitse AM tai PM. Aseta sitten kellonaika.
  2. Päivämäärä: Syötä päivämäärä.
  3. Yksiköt: Valitse metriset (kg/cm) tai brittiläiset (lb/ft) yksiköt.
  4. Paino: Syötä painosi.
  5. Pituus: Syötä pituutesi.
  6. Syntymäaika: Syötä syntymäaikasi.
  7. Sukupuoli: Valitse Mies tai Nainen.
  8. Harjoittelutausta: Satunnainen (0–1 h/vko), säännöllinen (1–3 h/vko), aktiivi (3–5 h/vko), huippuaktiivi (5–8 h/vko), puoliammattimainen (8–12 h/vko) ja ammattimainen (yli 12 h/vko). Lisätietoja harjoitustaustasta on kohdassa Fyysiset asetukset.
  9. Valmiina! ilmestyy näyttöön, kun asetukset on määritetty. Sen jälkeen M430 siirtyy ajannäyttötilaan.

Kun määrität asetukset laitteessa, M430 ei ole vielä yhdistetty Polar Flow ‑verkkopalveluun. Varmista paras hyöty M430:sta ja Polarin ainutlaatuisista älykkäistä valmennusominaisuuksista määrittämällä asetukset myöhemmin Polar Flow ‑verkkopalvelussa tai Flow-mobiilisovelluksella seuraamalla vaihtoehdon A tai B ohjeita.