Olet täällä: Tärkeitä tietoja > Akku

Akku

Polar suosittelee, että tuotteen käyttöiän päätyttyä minimoit jätteistä ympäristölle ja ihmiselle aiheutuvat haitat noudattamalla paikallisia jätteidenkäsittelymääräyksiä ja hyödyntämällä elektronisten laitteiden lajittelua mahdollisuuksien mukaan. Älä hävitä tätä tuotetta lajittelemattoman yhdyskuntajätteen mukana.

M430:n akun lataaminen

M430:ssa on sisäinen ladattava akku. Ladattavia akkuja ei voi ladata uudelleen loputtomasti. Akun voi ladata ja sen varaus voi tyhjentyä yli 300 kertaa, ennen kuin akun kapasiteetissa näkyy merkittävää heikentymistä. Latauskertojen enimmäismäärä riippuu myös käytöstä ja käyttöolosuhteista.

Älä lataa akkua alle 0 °C:n tai yli +40 °C:n lämpötiloissa tai kun USB-portti on märkä.

Lataa se tuotepakkauksessa toimitetun USB-johdon avulla tietokoneesi USB-portista.

Voit ladata akun seinäpistorasiasta. Seinäpistorasiasta lataaminen edellyttää USB-sovitinta (ei sisälly tuotepakkaukseen). Jos käytät USB-virtasovitinta, varmista, että sovittimessa on merkintä ”output 5Vdc” ja että sen antama virta on vähintään 500 mA. Käytä vain asianmukaisesti hyväksyttyä USB-virtasovitinta (merkintä ”LPS”, ”Limited Power Supply”, "UL listed” tai ”CE”).

Älä lataa Polar-tuotteita 9 voltin laturilla, sillä sen käyttö voi vahingoittaa Polar-tuotetta.

Varmista ennen lataamista, että M430:n USB-portissa tai latausjohdossa ei ole kosteutta, hiuksia, pölyä eikä likaa. Poista mahdollinen lika pyyhkimällä kevyesti ja puhalla pöly pois. Käytä tarvittaessa hammastikkua. Älä käytä puhdistamiseen teräviä työkaluja, jotka voivat naarmuttaa laitetta.

Voit ladata M430:n liittämällä sen tietokoneeseen. Samalla voit synkronoida laitteen FlowSync-sovelluksen kanssa.

  1. Kytke USB-liitin M430:n USB-porttiin ja liitä johdon toinen pää tietokoneeseen.
  2. Ladataan-ilmoitus ilmestyy näyttöön.
  3. Kun akkukuvake on täyttynyt, M430:n akku on ladattu täyteen.

Älä säilytä akkua tyhjänä pitkiä aikoja äläkä pidä sitä aina täyteen ladattuna, sillä se voi vaikuttaa akun käyttöikään.

Akun kesto

Akun kesto on

  • jopa 8 tuntia yhtenäistä treeniä käytettäessä GPS:ää ja optista sykesensoria tai
  • jopa 30 tuntia yhtenäistä treeniä käytettäessä GPS-virransäästötilaa ja optista sykesensoria tai
  • jopa 50 tuntia yhtenäistä treeniä käytettäessä GPS-virransäästötilaa ja Bluetooth Smart ‑sykesensoria tai
  • pelkässä ajannäyttötilassa ja päivittäisellä aktiivisuusmittarilla käyttöaika on noin 20 päivää.

Akun kestoon vaikuttavat monet tekijät, kuten M430:n käyttöympäristön lämpötila, käyttämäsi toiminnot ja sensorit sekä akun ikä. Älykkäät ilmoitukset ja usein toistuva synkronointi Flow-sovellukseen heikentävät akun kestoa. Käyttöaika lyhenee merkittävästi lämpötilan laskiessa selvästi nollan alapuolelle. M430:n pitäminen päällystakin alla pitää laitteen lämpimänä ja pidentää akun kestoa.

Ilmoitukset heikosta varauksesta

Akun varaus heikko. Lataa: Akun varaus on heikko. M430:n lataaminen on suositeltavaa.

Lataa ennen harjoittelua: Lataus ei riitä harjoituksen tallentamiseen. Voit aloittaa uuden harjoituksen vasta sitten, kun M430 on ladattu.

Ilmoitukset heikosta varauksesta harjoittelun aikana:

  • M430 ilmoittaa, kun akun varausta on jäljellä tunnin harjoituksen ajaksi.
  • Jos Akun varaus heikko ‑ilmoitus esitetään harjoittelun aikana, sykkeenmittaus ja GPS poistetaan käytöstä.
  • Kun akun varaus on erittäin vähissä, näytössä lukee Tallennus lopetettu. M430 lopettaa harjoittelun seuraamisen ja tallentaa harjoituksen tiedot.

Jos näytössä ei näy mitään, akku on tyhjentynyt, ja M430 on siirtynyt lepotilaan. Lataa M430. Jos akku on tyhjentynyt kokonaan, latausanimaation ilmestyminen näyttöön voi kestää hetken.