Olet täällä: Polar Flow > Lajiprofiilit Flow-verkkopalvelussa

Lajiprofiilit Polar Flow’ssa

M430:ssa on oletuksena neljä lajiprofiilia. Voit lisätä uusia lajiprofiileja lajiluetteloon ja muokata niiden asetuksia Polar Flow ‑sovelluksessa tai -verkkopalvelussa. M430:ssa voi olla enintään 20 lajiprofiilia. Jos Polar Flow ‑sovelluksessa ja -verkkopalvelussa on yli 20 lajiprofiilia, luettelon 20 ensimmäistä lajiprofiilia siirretään M430-laitteeseen synkronoinnin yhteydessä.

Voit muuttaa lajiprofiilien järjestystä vetämällä ja pudottamalla. Valitse siirrettävä laji ja vedä se haluamaasi kohtaan luettelossa.

 

Uuden lajiprofiilin lisääminen

Polar Flow ‑mobiilisovelluksessa:

 1. Siirry kohtaan Lajiprofiilit.
 2. Napsauta plusmerkkiä oikeassa yläkulmassa.
 3. Valitse laji luettelosta. Napsauta Valmis-kohtaa Android-sovelluksessa. Laji lisätään lajiprofiililuetteloon.

 

Polar Flow -verkkopalvelussa:

 1. Napsauta oikeassa yläkulmassa näkyvää nimeäsi/profiilikuvaasi.
 2. Valitse Lajiprofiilit.
 3. Napsauta Lisää lajiprofiili ja valitse laji luettelosta.
 4. Laji lisätään luetteloon.

Et voi luoda uusia lajeja itse. Polar hallitsee lajiluetteloa, koska luettelossa on lajikohtaisia oletusasetuksia, jotka vaikuttavat esimerkiksi kalorien laskentaan sekä harjoituskuormituksen ja palautumisen ominaisuuksiin.

Lajiprofiilin muokkaaminen

Polar Flow ‑mobiilisovelluksessa:

 1. Siirry kohtaan Lajiprofiilit.
 2. Valitse laji ja napauta Muuta asetuksia ‑kohtaa.
 3. Napauta lopuksi Valmis-painiketta. Muista synkronoida asetukset M430-laitteeseen.

 

Flow-verkkopalvelussa:

 1. Napsauta oikeassa yläkulmassa näkyvää nimeäsi/profiilikuvaasi.
 2. Valitse Lajiprofiilit.
 3. Napsauta Muokkaa sen lajin kohdalla, jota haluat muokata.

Voit muokata seuraavia tietoja kussakin lajiprofiilissa:

Perusasetukset

 • Automaattinen kierros (kestoon tai matkaan perustuva tai ei käytössä)

Syke

 • Sykenäkymä (lyöntiä minuutissa tai % maksimista)
 • Syke näytetään toisissa laitteissa (Tarkoittaa, että langatonta Bluetooth Smart ‑tekniikkaa käyttävät yhteensopivat laitteet, esim. kuntosalilaitteet, havaitsevat sykkeesi. Voit ilmoittaa M430-laitteella myös sykkeesi Polar Club ‑järjestelmälle, kun käyt Polar Club ‑tunneilla.)
 • Alueen lukitus
 • Sykealueasetukset (Sykealueiden avulla voit helposti valita harjoittelun intensiteetin ja seurata sitä. Jos valitset Oletus-asetuksen, et voi muuttaa sykerajoja. Jos valitset Vapaa-asetuksen, kaikkia rajoja voi muuttaa. Sykealueiden oletusarvoiset rajat lasketaan maksimisykkeen perusteella.)

Nopeus-/vauhtiasetukset

 • Nopeus/vauhtinäkymä (Valitse nopeus, jonka yksikkönä on km/h tai mph, tai vauhti, jonka yksikkönä on min/km tai min/mi.)
 • Alueen lukitus käytettävissä (Valitse nopeus- tai vauhtialueen lukituksen asetukseksi Päällä tai Pois päältä.)
 • Nopeus- tai vauhtialueiden asetukset (Nopeus- tai vauhtialueiden avulla voit valita harjoittelun intensiteetin helposti ja seurata suoritustasi. Oletusalueet ovat esimerkkejä nopeus- tai vauhtialueista, jotka on tarkoitettu suhteellisen hyväkuntoiselle henkilölle. Jos valitset Oletus-asetuksen, et voi muuttaa rajoja. Jos valitset Vapaa-asetuksen, kaikkia rajoja voidaan muuttaa.)

Harjoitusnäkymät

Valitse tiedot, jotka näytetään harjoitusnäkymissä harjoituksen aikana. Kussakin lajiprofiilissa voi olla enintään kahdeksan harjoitusnäkymää. Kussakin harjoitusnäkymässä voi olla enintään neljä tietokenttää.

Voit muokata olemassa olevaa näkymää napsauttamalla siinä olevaa kynäkuvaketta tai lisätä uuden napsauttamalla Lisää uusi näkymä.

Pikavalinnat ja palaute

 • Automaattinen keskeytys: Automaattinen keskeytys on mahdollinen harjoittelun aikana, jos GPS:n asetukseksi on määritetty Hyvä tarkkuus tai jos käytetään Polar-juoksusensoria. Harjoituksen tallennus keskeytyy automaattisesti, kun pysähdyt, ja jatkuu automaattisesti, kun lähdet taas liikkeelle.
 • Värinäpalaute (Voit ottaa värinän käyttöön tai pois käytöstä.)

GPS ja korkeus

 • Valitse GPS-tallennusnopeus.

Kun olet määrittänyt lajiprofiilien asetukset, napsauta Tallenna. Muista synkronoida asetukset M430-laitteeseen.

Huomaa, että monien sisälajien, ryhmäliikuntalajien ja joukkuelajien lajiprofiileissa Syke näytetään toisissa laitteissa -asetus on oletuksena käytössä. Tämä tarkoittaa, että yhteensopivat, langatonta Bluetooth Smart -teknologiaa käyttävät laitteet, kuten kuntosalilaitteet, havaitsevat sykkeesi. Voit tarkistaa Polarin lajiprofiililuettelosta, missä lajiprofiileissa Bluetooth on oletuksena käytössä. Voit ottaa Bluetoothin käyttöön tai pois käytöstä lajiprofiilin asetuksissa.