Olet täällä: Harjoittelu > Harjoituksen keskeyttäminen/lopettaminen

Harjoituksen keskeyttäminen/lopettaminen

1. Voit keskeyttää harjoituksen painamalla TAKAISIN-painiketta. Tallennus keskeytetty tulee näyttöön, ja M430 siirtyy taukotilaan. Voit jatkaa harjoitusta painamalla ALOITA-painiketta.
  2. Voit lopettaa harjoituksen pitämällä TAKAISIN-painiketta painettuna kolmen sekunnin ajan harjoituksen tallentamisen aikana tai taukotilassa, kunnes Tallennus lopetettu tulee näyttöön.

Jos lopetat harjoituksen sen keskeyttämisen jälkeen, keskeyttämisen jälkeen kulunutta aikaa ei huomioida harjoituksen kokonaiskestossa.