Olet täällä: Aloittaminen > Esittely

Polar M430:n käyttöohje

Tutustu uuteen M430-laitteeseesi tämän käyttöohjeen avulla. Katso M430:n ohjevideoita ja usein kysyttyjä kysymyksiä osoitteessa support.polar.com/fi/M430.

Esittely

Onnittelut Polar M430:n valinnasta!

Polar M430 on GPS-juoksukello, joka sisältää rannesykkeen mittauksen, Polarin edistyneet harjoitteluominaisuudet ja 24/7-aktiivisuusseurannan. M430 auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi antamalla juuri sinulle sopivia ohjeita ja palautetta harjoittelusta sekä päivittäisestä aktiivisuudesta. Laitteessa on kätevä integroitu GPS, jonka avulla voit seurata juoksuvauhtia, kuljettua matkaa, korkeutta ja reittiä. Kun GPS ei ole saatavilla, M430 tallentaa nopeuden ja matkan ranteesi liikkeiden perusteella.

Et tarvitse erillistä sykesensoria, vaan voit nauttia juoksemisesta milloin ja missä tahansa samalla, kun sykkeesi mitataan ranteesta.

24/7-aktiivisuusseurannan avulla voit seurata päivittäistä aktiivisuuttasi. Näet, miten harjoitukset edistävät terveyttäsi, ja saat ohjeita päivittäisen aktiivisuustavoitteesi saavuttamiseen. Älykkäät ilmoitukset auttavat sinua pysymään ajan tasalla: M430 ilmoittaa saapuvista puheluista, viesteistä ja puhelimesi sovellusten toiminnoista.

Hyödynnä M430 kokonaisuudessaan

Liitä laitteesi Polar-järjestelmään ja hyödynnä kaikki M430:n tarjoamat mahdollisuudet.

Hanki Polar Flow ‑sovellus App Store®- tai Google PlayTM ‑kaupasta. Synkronoi M430 ja Flow-sovellus harjoittelun jälkeen, jotta saat välittömästi yhteenvedon ja palautetta harjoitustuloksestasi ja suorituksestasi. Flow-sovelluksesta näet myös, miten olet nukkunut ja miten aktiivinen olet ollut päivän aikana.

Synkronoi harjoitustiedot Polar Flow ‑verkkopalveluun tietokoneen FlowSync-ohjelman tai Flow-sovelluksen avulla. Verkkopalvelussa voit suunnitella harjoituksia, seurata saavutuksiasi, saat ohjeita ja näet yksityiskohtaiset tiedot harjoitustuloksistasi, aktiivisuudestasi ja nukkumisestasi. Kerro ystävillesi saavutuksistasi, etsi muita ahkeria liikkujia ja hae lisämotivaatiota sosiaalisista harjoitusyhteisöistä. Kaikki tämä on osoitteessa flow.polar.com.