Olet täällä: Aloittaminen > Yhdistäminen

Yhdistäminen

Ennen kuin uusi mobiililaite (älypuhelin tai taulutietokone), sykesensori, juoksusensori tai Polar Balance ‑vaaka otetaan käyttöön, se on yhdistettävä M430-laitteeseen. Muutaman sekunnin kestävä yhdistäminen varmistaa, että M430 ottaa vastaan vain käyttäjän omien sensoreiden ja laitteiden signaaleja, jotta häiriöitä ei ilmaannu ryhmässä harjoittelun aikana. Suorita yhdistäminen kotona ennen tapahtumiin tai kilpailuihin osallistumista, jotta tiedonsiirto ei häiritse toimintoa.

Mobiililaitteen ja M430:n yhdistäminen

Jos määritit M430:n asetukset mobiililaitteella luvussa M430:n asetusten määrittäminen esitetyllä tavalla, M430 on jo yhdistetty. Jos määritit asetukset tietokoneella ja haluat käyttää M430-laitetta Polar Flow ‑sovelluksen kanssa, yhdistä M430 ja mobiililaite seuraavasti:

Ennen kuin yhdistät mobiililaitteen

• lataa Flow-sovellus App Store- tai Google Play ‑kaupasta
  • varmista, että mobiililaitteessasi on Bluetooth päällä ja että laite ei ole lentotilassa.

Mobiililaitteen yhdistäminen:

1. Avaa Flow-sovellus mobiililaitteessa ja kirjaudu sisään Polar-tilisi tunnuksilla, jotka loit M430:n asetusten määrittämisen yhteydessä.
  2. Odota, kunnes Liitä tuote ‑näyttö (Odotetaan M430:aa) avautuu mobiililaitteessa.
  3. Pidä TAKAISIN-painiketta painettuna M430:n ajannäyttötilassa.
  4. Näyttöön tulee ilmoitus Muodostetaan yhteyttä laitteeseen. Sen jälkeen näyttöön tulee ilmoitus Muodostetaan yhteyttä sovellukseen.
  5. Hyväksy Bluetooth-yhdistämispyyntö mobiililaitteessasi ja syötä M430:ssa näkyvä PIN-koodi.
  6. Yhdistäminen valmis tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

tai

1. Avaa Flow-sovellus mobiililaitteessa ja kirjaudu sisään Polar-tunnuksillasi.
  2. Odota, kunnes Liitä tuote ‑näyttö (Odotetaan M430:aa) avautuu mobiililaitteessa.
  3. Siirry M430:ssa kohtaan Asetukset > Yleisasetukset > Yhdistä ja synkronoi > Yhdistä ja synkronoi mobiililaite ja paina ALOITA-painiketta.
  4. M430:n näytössä lukee Vahvista toisesta laitteesta PIN xxxxxx. Syötä M430:n PIN-koodi mobiililaitteeseen. Yhdistäminen käynnistyy.
  5. Yhdistäminen valmis tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

Sykesensorin yhdistäminen M430-laitteeseen

Kun käytät M430-laitteeseen yhdistettyä Polar-sykesensoria, M430 ei mittaa sykettä ranteestasi.

Sykesensori voidaan yhdistää M430-laitteeseen kahdella tavalla:

1. Kiinnitä kostutettu sykesensori paikalleen.
  2. Siirry M430:ssa kohtaan Yleisasetukset > Yhdistä ja synkronoi > Yhdistä muu laite ja paina ALOITA-painiketta.
  3. M430 alkaa etsiä sykesensoria.
  4. Kun sykesensori on löytynyt, laitteen ID Polar H10xxxxxxxx tulee näyttöön.
  5. Paina ALOITA-painiketta. Yhdistetään tulee näyttöön.
  6. Yhdistäminen valmis tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

Vaihtoehto:

1. Kiinnitä kostutettu sykesensori paikalleen.
  2. Siirry M430:ssa harjoituksen aloitustilaan painamalla ALOITA-painiketta.
  3. Kosketa sykesensoria M430:lla ja odota, että sensori löytyy.
  4. Laitteen ID Yhdistä Polar H10xxxxxxxx tulee näyttöön. Valitse Kyllä.
  5. Yhdistäminen valmis tulee näyttöön, kun yhdistäminen on suoritettu loppuun.

Juoksusensorin yhdistäminen M430-laitteeseen

Katso ohjeet juoksusensorin yhdistämiseen ja kalibrointiin.

Polar Balance ‑vaa’an yhdistäminen M430-laitteeseen

Polar Balance ‑vaaka voidaan yhdistää M430-laitteeseen kahdella tavalla:

1. Astu vaa’alle. Painosi näkyy näytössä.
  2. Äänimerkin jälkeen Bluetooth-kuvake alkaa vilkkua vaa’an näytössä. Se tarkoittaa, että yhteys on muodostettu. Vaaka ja M430 voidaan nyt yhdistää.
  3. Paina M430:n TAKAISIN-painiketta 2 sekunnin ajan ja odota, kunnes näytössä ilmoitetaan, että yhdistäminen on valmis.

tai

1. Siirry kohtaan Yleisasetukset > Yhdistä ja synkronoi > Yhdistä muu laite ja paina ALOITA-painiketta.
  2. M430 alkaa etsiä vaakaa.
  3. Astu vaa’alle. Painosi näkyy näytössä.
  4. Kun vaaka on löytynyt, laitteen ID Polar-vaaka xxxxxxxx ilmestyy M430:n näyttöön.
  5. Paina ALOITA-painiketta. Yhdistetään tulee näyttöön.
  6. Yhdistäminen valmis tulee näyttöön, kun yhdistäminen on suoritettu loppuun.

Vaaka voidaan yhdistää seitsemään eri Polar-laitteeseen. Jos yhdistettyjä laitteita on enemmän kuin seitsemän, ensimmäisenä yhdistetty laite poistetaan ja korvataan.

Yhteyden poistaminen

Yhteys poistetaan harjoitustietokoneen ja sensorin tai mobiililaitteen väliltä seuraavasti:

1. Siirry kohtaan Yleisasetukset > Yhdistä ja synkronoi > Yhdistetyt laitteet ja paina ALOITA-painiketta.
  2. Valitse luettelosta laite, jonka haluat poistaa, ja paina ALOITA-painiketta.
  3. Poistetaanko yhteys? tulee näyttöön. Valitse Kyllä ja paina ALOITA-painiketta.
  4. Yhteys poistettu tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.