Olet täällä: Asetukset > Pikavalikko

Pikavalikko

Pikavalikko harjoituksen aloitustilassa

Avaa valittuna olevan lajiprofiilin asetukset pitämällä VALO-painiketta painettuna harjoituksen aloitustilassa:

• Sykeasetukset: Sykenäkymä: Valitse Lyöntiä minuutissa (bpm) tai % maksimista. Tarkista sykerajat: Tarkista kunkin sykealueen rajat. Näytä syke toisissa laitteissa: Valitse Päällä tai Pois päältä. Jos valitset Päällä-vaihtoehdon, muut langatonta Bluetooth Smart ‑tekniikkaa käyttävät yhteensopivat laitteet, esimerkiksi kuntosalilaitteet, havaitsevat sykkeesi. Voit ilmoittaa M430-laitteella myös sykkeesi Polar Club ‑järjestelmälle, kun käyt Polar Club ‑tunneilla.
  • GPS-tallennus: Valitse Hyvä tarkkuus, Keskitason tarkkuus, Virransäästö, pitkä harjoitus tai Pois päältä.
  • Juoksusensori: Asetus näytetään vain, jos olet yhdistänyt Polar-juoksusensorin M430-laitteeseen. Valitse Kalibrointi tai Valitse sensori nopeuden mittaamiseen. Kohdassa Kalibrointi voit valita Automaattinen tai Manuaalinen. Kohdassa Valitse sensori nopeuden mittaamiseen valitaan nopeustietojen lähde: Juoksusensori tai GPS. Katso lisätietoja juoksusensorin kalibroinnista tästä ohjeesta.
  • Nopeusasetukset: Nopeusnäkymä: Valitse km/h (kilometriä tunnissa) tai min/km(minuuttia/kilometri). Jos olet valinnut brittiläiset mittayksiköt, valitse mph (mailia tunnissa) tai min/mi (minuuttia/maili). Tarkista nopeusalueiden rajat: Voit tarkistaa nopeus- tai vauhtialueiden rajat.
  • Automaattisen keskeytyksen asetukset: Automaattinen keskeytys: Valitse Päällä tai Pois päältä. Jos asetat automaattisen keskeytyksen päälle, harjoitus keskeytetään automaattisesti, kun pysähdyt. Aktivointinopeus: Aseta nopeus, jossa tallennus keskeytetään.

Automaattinen keskeytys on mahdollinen harjoittelun aikana, jos GPS:n asetukseksi on määritetty Hyvä tarkkuus tai jos käytetään Polar-juoksusensoria.

• Automaattinen kierros: Valitse Pois päältä, Kierroks. pituus tai Kierroksen kesto. Jos valitset Kierroksen pituus, määritä matka, jonka kuluttua kierros mitataan. Jos valitset Kierroksen kesto, määritä aika, jonka kuluttua kierros mitataan.

Voit käyttää matkaan perustuvaa automaattista kierrosta, jos GPS-tallennus on päällä tai jos Polar-juoksusensori on käytössä.

Pikavalikko harjoitusnäkymässä

Avaa Pikavalikko pitämällä VALO-näppäintä painettuna harjoitusnäkymässä. Harjoitustilan pikavalikossa on seuraavat toiminnot:

• Lukitse näppäimet: Lukitse näppäimet painamalla ALOITA-painiketta. Avaa lukitus pitämällä VALO-painiketta painettuna.
  • Taustavalo päälle: Aseta taustavalo pysyvästi päällä -toiminto Päälle tai Pois päältä. Kun toiminto on otettu käyttöön, taustavalo pysyy päällä jatkuvasti. Taustavalon voi kytkeä päälle pysyvästi ja toiminnon voi poistaa käytöstä painamalla VALO-painiketta. Huomaa, että tämä toiminto heikentää akun kestoa.
  • Etsi sensori: Asetus näytetään vain, jos olet yhdistänyt sykesensorin tai juoksusensorin M430-laitteeseen.
  • Juoksusensori: Asetus näytetään vain, jos olet yhdistänyt Polar-juoksusensorin M430-laitteeseen. Valitse Kalibrointi tai Valitse sensori nopeuden mittaamiseen. Kohdassa Kalibrointi voit valita Automaattinen tai Manuaalinen. Kohdassa Valitse sensori nopeuden mittaamiseen valitaan nopeustietojen lähde: Juoksusensori tai GPS. Katso lisätietoja juoksusensorin kalibroinnista tästä ohjeesta.
  • Intervalliajastin: Voit luoda aikaan ja/tai matkaan perustuvia intervalliajastimia, joiden avulla voit mitata intervalliharjoitustesi harjoitus- ja lepovaiheiden kestot tarkasti. Valitse Aloita X,XX km / XX:XX, jos haluat käyttää aiemmin määritettyä ajastinta, tai luo uusi ajastin kohdassa Aseta ajastin.
  • Lopetusajan arviointi: Jos määrität harjoituksen aikana kuljettavan matkan, M430 arvioi harjoituksen päättymisajan nopeutesi perusteella. Valitse Aloita XX,XX km, jos haluat käyttää aiemmin määritettyä tavoitematkaa, tai määritä uusi tavoite kohdassa Aseta matka.
  • Nykyisen sijainnin tiedot: Tämä ominaisuus on valittavissa vain, kun GPS on otettu käyttöön lajiprofiilissa.
  • Kohdeopas päälle: Takaisin alkuun -ominaisuus ohjaa sinut takaisin harjoituksesi aloituspisteeseen. Valitse Kohdeopas päälle ja paina ALOITA-painiketta. Näytössä lukee Kohdeoppaan nuolinäkymä päällä, ja M430 palaa Takaisin alkuun ‑näkymään. Katso lisätietoja kohdasta Takaisin alkuun.

Pikavalikko taukotilassa

Avaa Pikavalikko pitämällä VALO-näppäintä painettuna taukotilassa. Taukotilan pikavalikossa on seuraavat toiminnot:

• Lukitse näppäimet: Lukitse näppäimet painamalla ALOITA-painiketta. Avaa lukitus pitämällä VALO-painiketta painettuna.
  • Sykeasetukset: Sykenäkymä: Valitse Lyöntiä minuutissa (bpm) tai % maksimista. Tarkista sykerajat: Tarkista kunkin sykealueen rajat. Näytä syke toisissa laitteissa: Valitse Päällä tai Pois päältä. Jos valitset Päällä-vaihtoehdon, muut langatonta Bluetooth Smart ‑tekniikkaa käyttävät yhteensopivat laitteet, esimerkiksi kuntosalilaitteet, havaitsevat sykkeesi. Voit ilmoittaa M430-laitteella myös sykkeesi Polar Club ‑järjestelmälle, kun käyt Polar Club ‑tunneilla.
  • GPS-tallennus: Valitse Hyvä tarkkuus, Keskitason tarkkuus, Virransäästö, pitkä harjoitus tai Pois päältä.
  • Juoksusensori: Asetus näytetään vain, jos olet yhdistänyt Polar-juoksusensorin M430-laitteeseen. Valitse Kalibrointi tai Valitse sensori nopeuden mittaamiseen. Kohdassa Kalibrointi voit valita Automaattinen tai Manuaalinen. Kohdassa Valitse sensori nopeuden mittaamiseen valitaan nopeustietojen lähde: Juoksusensori tai GPS. Katso lisätietoja juoksusensorin kalibroinnista tästä ohjeesta.
  • Nopeusasetukset: Nopeusnäkymä: Valitse km/h (kilometriä tunnissa) tai min/km(minuuttia/kilometri). Jos olet valinnut brittiläiset mittayksiköt, valitse mph (mailia tunnissa) tai min/mi (minuuttia/maili). Tarkista nopeusalueiden rajat: Voit tarkistaa nopeus- tai vauhtialueiden rajat.
  • Automaattisen keskeytyksen asetukset: Automaattinen keskeytys: Valitse Päällä tai Pois päältä. Jos asetat automaattisen keskeytyksen päälle, harjoitus keskeytetään automaattisesti, kun pysähdyt. Aktivointinopeus: Aseta nopeus, jossa tallennus keskeytetään.

Automaattinen keskeytys on mahdollinen harjoittelun aikana, jos GPS:n asetukseksi on määritetty Hyvä tarkkuus tai jos käytetään Polar-juoksusensoria.

• Automaattinen kierros: Valitse Pois päältä, Kierroks. pituus tai Kierroksen kesto. Jos valitset Kierroksen pituus, määritä matka, jonka kuluttua kierros mitataan. Jos valitset Kierroksen kesto, määritä aika, jonka kuluttua kierros mitataan.

Voit käyttää matkaan perustuvaa automaattista kierrosta, jos GPS-tallennus on päällä tai jos Polar-juoksusensori on käytössä.