Olet täällä: Asetukset > Yleiset asetukset

Yleisasetukset

Näet yleisasetukset ja voit muuttaa niitä kohdassa Asetukset > Yleisasetukset

Yleisasetuksissa on seuraavat toiminnot:

• Jatkuva sykeseuranta
  • Yhdistä ja synkronoi
  • Lentotila
  • Näppäinlukko
  • Älykkäät ilmoitukset
  • Aktiivisuusmuistutus
  • Yksiköt
  • Kieli
  • Harjoitusnäkymän väri
  • Tietoja tuotteesta

Jatkuva sykeseuranta

Kytke jatkuva sykeseuranta Päälle tai Pois päältä. Katso lisätietoja kohdasta Jatkuva sykeseuranta.

Yhdistä ja synkronoi

• Yhdistä ja synkronoi mobiililaite / Yhdistä toinen laite: Yhdistä sensoreita tai mobiililaitteita M430-laitteeseesi. Synkronoi tiedot Flow-sovelluksen kanssa.
  • Yhdistetyt laitteet: Näet kaikki laitteet, jotka on yhdistetty M430-laitteeseesi. Ne voivat olla sykesensoreita, juoksusensoreita ja mobiililaitteita

Lentotila

Valitse Päällä tai Pois päältä.

Lentotila poistaa laitteen kaiken langattoman tiedonsiirron käytöstä. Se voi edelleen mitata aktiivisuutta, mutta sitä ei voi käyttää harjoitteluun sykesensorin kanssa. Tietoja ei myöskään voi synkronoida Polar Flow -mobiilisovellukseen, koska Bluetooth® Smart ei ole käytössä.

Näppäinlukko

Valitse Manuaalinen lukitus tai Automaattinen lukitus. Jos valitset Manuaalisen lukituksen, voit lukita painikkeet manuaalisesti Pikavalikosta. Jos valitset Automaattisen lukituksen, näppäimet lukittuvat automaattisesti 60 sekunnin kuluttua.

Älykkäät ilmoitukset

Ilmoitukset ovat oletuksena pois päältä. Voit ottaa ne käyttöön kohdassa Valikko > Asetukset > Yleisasetukset > Älykkäät ilmoitukset.

Älykkäät ilmoitukset -toiminnon asetuksissa on seuraavat vaihtoehdot:

• Ilmoitukset: Valitse ilmoitusten asetukseksi Päällä, Päällä (ei esikatselua) tai Pois päältä.

Päällä: ilmoituksen sisältö näytetään M430:n näytössä. Päällä (ei esikatselua): ilmoituksen sisältöä ei näytetä M430:n näytössä. Pois päältä (oletus): et saa mitään ilmoituksia M430-laitteeseen.

Polar Flow -sovelluksessa voit valita sovellukset, joista haluat saada ilmoitukset.

• Värinäpalaute: Valitse värinäpalautteen asetukseksi Päällä tai Pois päältä.
  • Ilmoitukset: älä häiritse: Jos haluat ottaa ilmoituksista ja puheluista annettavan hälytyksen pois käytöstä tiettynä aikana, ota Älä häiritse -toiminto käyttöön. Määritä sitten aika, jolloin Älä häiritse -toiminto on päällä. Kun Älä häiritse -toiminto on päällä, et saa ilmoituksia etkä puheluista annettavia hälytyksiä valitsemanasi aikana.

Oletuksena Älä häiritse -toiminto on päällä klo 22.00–7.00.

Aktiivisuusmuistutus

Aseta aktiivisuusmuistutus Päälle tai Pois päältä.

Yksiköt

Valitse metriset (kg/cm) tai brittiläiset (lb/ft) yksiköt. Määritä painon, pituuden, matkan ja nopeuden yksiköt.

Kieli

Voit valita M430:ssa käytettävän kielen asetusten määrittämisen yhteydessä. M430 tukee seuraavia kieliä: bahasa indonesia, čeština, dansk, Deutsch, English, español, français, italiano, 日本語, nederlands, norsk, polski, português, 简体中文, pусский, suomi, svenska ja türkçe.

Voit vaihtaa M430:n kielen Polar Flow ‑verkkopalvelussa tai Polar Flow ‑sovelluksessa.

Kielen vaihtaminen Polar Flow -verkkopalvelussa:

1. Napsauta Flow-verkkopalvelussa oikeassa yläkulmassa näkyvää nimeäsi/profiilikuvaasi.
  2. Valitse Tuotteet.
  3. Napsauta Asetukset-kohtaa Polar M430:n vieressä.
  4. Etsi haluamasi Laitteen kieli pudotusvalikosta.
  5. Napsauta Tallenna.
  6. Muista synkronoida muuttamasi kieliasetukset M430-laitteeseesi.

Kielen vaihtaminen Polar Flow -sovelluksessa:

1. Avaa Flow-sovellus mobiililaitteessa ja kirjaudu sisään Polar-tilillesi, jonka loit M430:n asetusten määrittämisen yhteydessä.
  2. Siirry kohtaan Laitteet.
  3. Valitse Polar M430 ‑kohdassa Laitteen kieli. Näet tuettujen kielten luettelon.
  4. Napauta haluamaasi kieltä ja napauta sitten Valmis.
  5. Synkronoi muuttamasi asetukset M430-laitteeseen pitämällä M430:n TAKAISIN-painiketta painettuna.

Harjoitusnäkymän väri

Valitse Tumma tai Vaalea. Vaihda harjoitusnäkymän väriä. Kun Vaalea on valittuna, harjoitusnäkymän tausta on vaalea ja kirjaimet ja numerot ovat tummia. Kun Tumma on valittuna, harjoitusnäkymän tausta on tumma ja kirjaimet ja numerot ovat vaaleita.

Tietoja tuotteesta

Voit tarkistaa M430:n ID:n, laiteohjelmistoversion, laitemallin, A-GPS:n voimassaolon ja M430:n lakisääteiset merkinnät.

Laitteen käynnistäminen uudelleen: Jos M430:ssa esiintyy ongelmia, kokeile käynnistää laite uudelleen. M430:n käynnistäminen uudelleen ei poista laitteeseen tallennettuja asetuksia eikä henkilökohtaisia tietojasi. Vahvista uudelleenkäynnistys painamalla ALOITA-painiketta ja valitsemalla Kyllä.