Olet täällä: Ominaisuudet > Smart Coaching > Jatkuva sykeseuranta

Jatkuva sykeseuranta

Jatkuva sykeseuranta on ominaisuus, joka mittaa sykettä kellon ympäri. Se mahdollistaa päivittäin kulutettujen kaloreiden ja yleisen aktiivisuuden tarkan mittauksen, koska voit tallentaa myös vähäisiä ranneliikkeitä sisältävää fyysistä toimintaa, kuten pyöräilyä.

Polarin jatkuva sykeseuranta käynnistyy muutaman minuutin välein tai ranteesi liikkeiden perusteella.

Ajastettu mittaus tarkistaa sykkeen muutaman minuutin välein. Jos syke on koholla tarkistettaessa, jatkuva sykeseuranta alkaa tallentaa syketietoja. Jatkuva sykeseuranta voi myös käynnistyä ranteesi liikkeiden perusteella esimerkiksi silloin, kun kävelyvauhti on tarpeeksi nopea vähintään minuutin ajan.

Jatkuva sykeseuranta pysähtyy automaattisesti, kun aktiivisuustaso laskee tarpeeksi. Jos Polar-laite havaitsee, että olet istunut pitkään, jatkuva sykeseuranta käynnistyy päivän alhaisimman sykelukeman selvittämiseksi.

Voit ottaa M430:n sykeseurantaominaisuuden käyttöön ja poistaa sen käytöstä siirtymällä kohtaan Asetukset > Yleisasetukset > Jatkuva sykeseuranta.

Kohdassa Päiväni voit seurata päivän korkeimpia ja alhaisimpia sykelukemia sekä katsoa edellisen yön alhaisimman sykelukeman. Voit seurata lukemia yksityiskohtaisemmin ja pidemmällä ajanjaksolla Polar Flow’n verkkopalvelun tai mobiilisovelluksen kautta.

Huomaa, että jos jatkuva sykeseuranta on päällä koko ajan, M430:n akku kuluu nopeammin.

Lue lisää jatkuvasta sykeseurannasta tästä kattavasta oppaasta.