Olet täällä: Harjoittelu > Harjoitusten yhteenveto

Harjoitusten yhteenveto

Harjoituksen jälkeen

M430 antaa yhteenvedon harjoituksestasi heti harjoituksen lopettamisen jälkeen. Saat yksityiskohtaisemman ja havainnollisen analyysin Polar Flow -sovelluksessa tai Polar Flow -verkkopalvelussa.

Näet M430:ssa seuraavat harjoitustiedot:

M430 palkitsee sinut aina, kun saavutat parhaan tuloksesi keskinopeudessa/-vauhdissa, matkassa tai kaloreissa. Oma ennätys -tulokset ovat lajiprofiilikohtaisia.

Harjoituksen aloitusaika, kesto ja harjoituksen aikana kulkemasi matka.

Tekstimuotoinen palaute harjoituksen tehokkuudesta. Palaute perustuu harjoitukseen käytetyn ajan jakautumiseen sykealueille, kulutettuihin kaloreihin ja harjoituksen kestoon.

Saat lisätietoja painamalla ALOITA-painiketta.

Harjoituksen vaikutus näytetään, jos käytit sykesensoria ja harjoittelit sykealueilla vähintään 10 minuuttia.

Kullakin sykealueella viettämäsi aika.

Keski- ja maksimisykkeesi näytetään lyönteinä minuutissa ja prosenttiosuutena maksimisykkeestä.

Harjoituksen aikana poltettujen kalorien määrä ja rasvan osuus kulutetuista kaloreista prosentteina.

Harjoituksen keski- ja maksiminopeus/-vauhti

Running Index lasketaan jokaisen harjoituksen aikana, kun syke- ja GPS-toiminnot ovat päällä tai kun juoksusensori on käytössä. Seuraavien edellytysten on myös täytyttävä:

• Käytetty lajiprofiili on juoksulaji (Juoksu, Maantiejuoksu, Maastojuoksu tms.).
  • Vauhti on vähintään 6 km/h ja kesto vähintään 12 minuuttia.

Voit seurata edistymistäsi ja katsoa kisa-aikojen arviot Polar Flow ‑verkkopalvelussa.

Lisätietoja on kohdassa Running Index.

Maksimikorkeus, nousu ja lasku metreinä.

Näytetään, jos harjoittelit ulkona ja jos GPS-toiminto oli käytössä.

Manuaalisten kierrosten lukumäärä ja parhaan sekä keskimääräisen kierroksen kesto.

Saat lisätietoja painamalla ALOITA-painiketta.

Automaattisten kierrosten lukumäärä sekä parhaan kierroksen kesto ja keskimääräinen kierroksen kesto.

Saat lisätietoja painamalla ALOITA-painiketta.

Harjoitteluhistoria M430:ssa

Päiväkirja-kohdassa näet harjoitustesi yhteenvedot neljältä edelliseltä viikolta. Siirry Päiväkirja-kohtaan ja valitse tarkasteltava harjoitus YLÖS-/ALAS-painikkeilla. Katso tiedot painamalla ALOITA-painiketta.

M430 voi tallentaa jopa 60 tuntia harjoittelua, jossa käytetään GPS- ja sykeominaisuuksia. Jos M430:n tallennustila on vähissä, laite kehottaa synkronoimaan aiemmat harjoitukset Flow-sovellukseen tai -verkkopalveluun.

Harjoitustiedot Polar Flow -sovelluksessa

M430 synkronoi tiedot harjoituksen jälkeen automaattisesti Polar Flow ‑sovellukseen, jos puhelimesi on Bluetooth-yhteyden toiminta-alueella. Voit myös synkronoida harjoitustiedot manuaalisesti M430:sta Flow-sovellukseen pitämällä M430:n TAKAISIN-painiketta painettuna, kun olet kirjautuneena Flow-sovellukseen ja kun puhelimesi on Bluetooth-yhteyden toiminta-alueella. Sovelluksessa voit analysoida kunkin harjoituksen tiedot yhdellä silmäyksellä heti harjoituksen jälkeen. Sovelluksen avulla näet yhteenvedon harjoitustiedoista.

Katso lisätietoja kohdasta Polar Flow -sovellus.

Harjoitustiedot Polar Flow -verkkopalvelussa

Analysoi harjoituksesi tarkasti ja lue lisätietoja suorituksestasi. Seuraa edistymistäsi ja jaa myös parhaat harjoituksesi muiden kanssa.

Katso lisätietoja kohdasta Polar Flow -verkkopalvelu.