Olet täällä: Ominaisuudet > GPS > Takaisin alkuun

Takaisin alkuun

Takaisin alkuun -ominaisuus ohjaa sinut takaisin harjoituksesi aloituspisteeseen.

Toimi seuraavasti, kun haluat käyttää Takaisin alkuun -ominaisuutta:

1. Pidä VALO-painiketta painettuna. Pikavalikko tulee näyttöön.
  2. Valitse Kohdeopas päälle. Kohdeoppaan nuolinäkymä päällä tulee näyttöön, ja M430 siirtyy Takaisin alkuun -näkymään.

Kun haluat palata aloituspisteeseen:

• Pidä M430 vaakasuorassa asennossa edessäsi.
  • Pysy liikkeellä, jotta M430 pystyy määrittämään kulkusuuntasi. Nuoli osoittaa harjoituksesi aloituspisteen suuntaan.
  • Pääset takaisin aloituspisteeseen, kun käännyt aina nuolen osoittamaan suuntaan.
  • M430 näyttää myös suunnan ja suoran etäisyyden (linnuntietä) aloituspisteeseesi.

Pidä tuntemattomassa ympäristössä aina myös karttaa mukana siltä varalta, että M430 kadottaa satelliittisignaalin tai sen paristo kuluu loppuun.