Olet täällä: Aloittaminen > Valikkorakenne

Valikkorakenne

Siirry valikkoon ja selaa sitä YLÖS- ja ALAS-painikkeiden avulla. Vahvista valinnat painamalla ALOITA-painiketta ja palaa takaisin painamalla TAKAISIN-painiketta.

Päiväni

Päivittäistä aktiivisuustavoitetta havainnollistetaan ympyrällä, joka täyttyy aktiivisuuden aikana. Päiväni-valikon sisältö:

• Uniaika ja varsinainen uni. M430 seuraa nukkumistasi, jos käytät laitetta yöllä. Laite havaitsee, kun nukahdat ja heräät, sekä kerää tietoa perusteellista analyysia varten. Analyysi on saatavilla Polar Flow ‑sovelluksessa ja ‑verkkopalvelussa. Katso lisätietoja kohdasta Unen seuranta.
  • Näet tarkat tiedot päivittäisestä aktiivisuudestasi ja saat ohjeita päivittäisen aktiivisuustavoitteesi saavuttamiseen. Katso lisätietoja kohdasta Aktiivisuuden seuranta 24/7.
  • Päivän aikana suorittamasi harjoitukset. Voit avata harjoituksen yhteenvedon painamalla ALOITA-painiketta.
  • Harjoitukset, jotka olet suunnitellut päivälle Polar Flow ‑verkkopalvelussa tai Polar Flow ‑sovelluksessa. Voit aloittaa suunniteltuja harjoituksia ja avata aiempia harjoituksia painamalla ALOITA-painiketta, jolloin näet niiden tarkat tiedot.
  • Jos suoritat kuntotestin päivän aikana, tulos näkyy kohdassa Päiväni.
  • Päivän kaikki tapahtumat. Voit luoda tapahtumia ja osallistua niihin Polar Flow ‑yhteisössä osoitteessa flow.polar.com.

Päiväkirja

Päiväkirja näyttää kuluvan viikon, neljä edellistä viikkoa ja seuraavat neljä viikkoa. Valitsemalla päivän näet aktiivisuutesi ja harjoituksesi kyseisenä päivänä, kaikkien harjoitusten yhteenvedot ja suorittamasi testit. Näet myös suunnitellut harjoitukset.

Asetukset

Asetukset-kohdassa voit muokata seuraavia ominaisuuksia:

• Lajiprofiilit
  • Fyysiset asetukset
  • Yleiset asetukset
  • Kelloasetukset

Katso lisätietoja kohdasta Asetukset.

Kuntotesti

Mittaa kuntotasosi helposti rannesykkeen avulla samalla, kun rentoudut pitkälläsi.

Katso lisätietoja kohdasta Kuntotesti rannesykemittarin kanssa.

Ajastimet

Ajastimet-kohdassa näytetään:

• Sekuntikello: Voit käyttää M430:aa sekuntikellona. Käynnistä sekuntikello painamalla ALOITA-painiketta. Lisää kierros painamalla ALOITA-painiketta uudelleen. Keskeytä sekuntikello painamalla TAKAISIN-painiketta. Nollaa sekuntikello pitämällä VALO-painiketta painettuna.
  • Intervalliajastin: Aseta aikaan ja/tai matkaan perustuvia intervalliajastimia, joiden avulla voit mitata intervalliharjoitustesi harjoitus- ja lepovaiheiden kestot tarkasti. Katso lisätietoja kohdasta Harjoituksen aloittaminen.
  • Lopetusajan arviointi: Saavuta tiettyä matkaa varten määrittämäsi tavoiteaika. Jos määrität harjoituksen aikana kuljettavan matkan, M430 arvioi harjoituksen päättymisajan nopeutesi perusteella. Katso lisätietoja kohdasta Harjoituksen aloittaminen.

Suosikit

Suosikit-kohdassa näytetään harjoitustavoitteet, jotka olet tallentanut suosikeiksi Flow-verkkopalvelussa.

Katso lisätietoja kohdasta Suosikit.

Minun sykkeeni

Minun sykkeeni ‑kohdassa voit tarkistaa sykkeesi nopeasti aloittamatta harjoitusta. Näet nykyisen sykkeesi, kun kiristät rannekkeen ja painat ALOITA-painiketta. Poistu tilasta painamalla TAKAISIN-painiketta.