Olet täällä: Polar Flow > Synkronointi

Synkronoi

Voit siirtää tiedot M430:sta Polar Flow -sovellukseen langattomasti Bluetooth Smart -yhteyden avulla. Voit myös synkronoida M430:n Polar Flow -verkkopalveluun käyttämällä USB-porttia ja FlowSync-ohjelmaa. Tietojen synkronoiminen M430:n ja Flow-sovelluksen välillä edellyttää Polar-tiliä. Jos haluat synkronoida tiedot M430:sta suoraan verkkopalveluun, tarvitset Polar-tilin lisäksi myös FlowSync-ohjelman. Jos olet määrittänyt M430:n asetukset, olet luonut Polar-tilin. Jos määritit M430:n asetukset tietokoneella, tietokoneellasi on FlowSync-ohjelma.

Muista synkronoida M430, verkkopalvelu ja mobiilisovellus, niin tietosi pysyvät aina ajan tasalla missä sitten oletkin.

Synkronointi Flow-mobiilisovelluksella

Varmista ennen synkronointia, että

• sinulla on Polar-tili ja Flow-sovellus
  • mobiililaitteessasi on Bluetooth päällä eikä laite ole lentotilassa
  • olet yhdistänyt M430:n ja matkapuhelimesi. Katso lisätietoja kohdasta Yhdistäminen.

Tietojen synkronointi:

1. Kirjaudu sisään Flow-sovellukseen ja pidä M430:n TAKAISIN-painiketta painettuna.
  2. Näyttöön tulee ilmoitus Muodostetaan yhteyttä laitteeseen. Sen jälkeen näyttöön tulee ilmoitus Muodostetaan yhteyttä sovellukseen.
  3. Synkronointi suoritettu ‑ilmoitus ilmestyy näyttöön, kun toiminto on valmis.

M430 synkronoi tiedot automaattisesti Flow-sovellukseen harjoituksen jälkeen, jos puhelimesi on Bluetooth-yhteyden toiminta-alueella. Kun M430 synkronoi tiedot Flow-sovellukseen, aktiivisuus- ja harjoitustietosi synkronoituvat automaattisesti Internet-yhteyden välityksellä myös Flow-verkkopalveluun.

Tukitietoa ja lisätietoa Polar Flow -sovelluksen käytöstä on osoitteessa support.polar.com/fi/tuki/Flow_app.

Synkronointi Flow-verkkopalveluun FlowSync-ohjelman avulla

Tietojen synkronointi Flow-verkkopalveluun edellyttää FlowSync-ohjelmaa. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start ja lataa ja asenna ohjelma ennen synkronointia.

1. Liitä M430 tietokoneeseen. Varmista, että FlowSync-ohjelma on käynnissä.
  2. FlowSync-ikkuna avautuu ja synkronointi alkaa.
  3. Kun toiminto on suoritettu loppuun, näyttöön tulee Valmis-ilmoitus.

Aina, kun liität M430:n tietokoneeseen, Polar FlowSync -ohjelma siirtää tiedot M430:sta Polar Flow -verkkopalveluun ja synkronoi mahdollisesti muuttamasi asetukset. Jos synkronointi ei käynnisty automaattisesti, voit käynnistää FlowSync-ohjelman työpöydän kuvakkeesta (Windows) tai sovelluskansiosta (Mac OS X). Aina kun laiteohjelmistoon on saatavilla päivitys, FlowSync ilmoittaa siitä ja kehottaa sinua asentamaan päivityksen.

Jos muutat asetuksia Flow-verkkopalvelussa M430:n ollessa liitettynä tietokoneeseen, voit siirtää asetukset M430:aan painamalla FlowSync-ohjelman synkronointipainiketta.

Tukitietoa ja lisätietoja Flow-verkkopalvelun käytöstä on osoitteessa support.polar.com/fi/tuki/flow.

Tukitietoa ja lisätietoja FlowSync-ohjelman käytöstä on osoitteessa support.polar.com/fi/tuki/FlowSync.