Nalazite se ovdje: Polar Flow > Sinkronizacija

Sinkronizacija

Podatke s uređaja M400 možete prenositi putem USB kabela dok koristite softver FlowSync ili bežično pomoću značajke Bluetooth Smart® i aplikacije Polar Flow. Da biste mogli sinkronizirati podatke između uređaja M400 i internetske usluge Flow te aplikacije, morate imati Polar račun i softver FlowSync. Idite na flow.polar.com/start i izradite Polar račun na internetskoj usluzi Polar Flow te preuzmite i na računalo instalirajte softver FlowSync. Preuzmite aplikaciju Flow na mobilni uređaj s usluge App Store ili Google Play.

Nemojte zaboraviti sinkronizirati i ažurirati podatke između uređaja M400, internetske usluge i mobilne aplikacije, gdje god se nalazili.

Sinkronizacija pomoću aplikacije Flow

Prije sinkronizacije pobrinite se da vrijedi sljedeće:

 • Imate Polar račun i aplikaciju Flow.
 • Registrirali ste M400 na internetskoj usluzi Flow i barem jednom sinkronizirali podatke pomoću softvera FlowSync.
 • Na mobilnom uređaju je uključena značajka Bluetooth, a zrakoplovni način rada nije uključen.
 • Uparili ste M400 s mobilnim telefonom. Više informacija pronaći ćete u Uparivanje.

Postoje dva načina za sinkronizaciju podataka:

 1. Prijavite se u aplikaciju Flow i pritisnite te zadržite gumb NATRAG na uređaju M400.
 2. Prikazat će se poruka Connecting to device (Povezivanje s uređajem), a nakon toga Connecting to app (Povezivanje s aplikacijom).
 3. Po dovršetku će se prikazati poruka Syncing completed (Sinkronizacija je dovršena).

ili

 1. Prijavite se u aplikaciju Flow i uđite u Settings > General settings > Pair and sync > Sync data (Postavke > Opće postavke > Uparivanje i sinkronizacija > Sinkronizacija podataka) pa pritisnite gumb POČETAK na uređaju M400.
 2. Prikazat će se poruka Connecting to device (Povezivanje s uređajem), a nakon toga Connecting to app (Povezivanje s aplikacijom).
 3. Po dovršetku će se prikazati poruka Syncing completed (Sinkronizacija je dovršena).

Kada sinkronizirate M400 s aplikacijom Flow, podaci o vježbanju i aktivnostima također će se automatski sinkronizirati s internetskom uslugom Flow, putem internetske veze.

Za podršku i dodatne informacije o korištenju aplikacije Polar Flow app idite na www.polar.com/en/support/Flow_app

Sinkronizacija s internetskom uslugom Flow uz pomoć softvera FlowSYnc

Ako želite izvršiti sinkronizaciju s internetskom uslugom Flow, potreban vam je softver FlowSync. Idite na flow.polar.com/start pa ga preuzmite i instalirajte prije nego pokušate izvesti sinkronizaciju.

 1. Priključite USB konektor u USB priključak na uređaju M400, a drugi kraj kabela priključite u računalo. Pokrenite softver FlowSync.
 2. Na računalu će se otvoriti prozor FlowSync, nakon čega će započeti sinkronizacija.
 3. Po dovršetku će se prikazati Completed (Dovršeno).

Svaki put kada priključite uređaj M400 u računalo, softver Polar FlowSync će prebaciti vaše podatke na internetsku uslugu Polar Flow i sinkronizirati sve postavke koje ste eventualno promijenili. Ako sinkronizacija ne započne automatski, pokrenite FlowSync pomoću ikone na radnoj površini (Windows) ili iz mape s aplikacijama (Mac OS X). Uvijek kada je dostupno ažuriranje firmvera, FlowSync će vas o tome obavijestiti i od vas zatražiti da instalirate to ažuriranje.

Ako promijenite postavke na internetskoj usluzi Flow kada je M400 priključen u računalo, pritisnite gumb za sinkronizaciju u softveru FlowSync da se te postavke prenesu na vaš M400.

Za podršku i dodatne informacije o korištenju internetske usluge Flow idite na www.polar.com/en/support/flow

Za podršku i dodatne informacije o korištenju softvera FlowSync, idite na www.polar.com/en/support/FlowSync