Nalazite se ovdje: Prvi koraci > Uvod

Uvod

Čestitamo vam na novom uređaju M400! M400 je predviđen za ambiciozne vježbače koje potiče na pomicanje granica i na maksimalne napore, a to omogućuju značajke kao što su GPS, Pametno vježbanje i 24/7 mjerenje aktivnosti. Aplikacija Flow vam daje uvid u pregled vašeg vježbanja odmah po njegovom završetku, a internetska usluga omogućava da isplanirate i analizirate vježbanje do pojedinosti.

Ovaj korisnički priručnik pomoći će da se pokrenete s novim prijateljem u vježbanju. Na adresi www.polar.com/en/support/M400 ćete pronaći video vodiče i najnoviju verziju ovog korisničkog priručnika.

M400

Pratite svoje podatke o vježbanju, kao što su brzina otkucaja srca, brzina, udaljenost, ruta, pa čak i najmanje svakodnevne aktivnosti.

Senzor brzine otkucaja srca H7

Za vrijeme vježbanja ćete uživo pratiti precizne podatke o brzini otkucaja srca na vašem M400. Vaša brzina otkucaja srca je podatak koji se koristi u analizi vašeg vježbanja.

Isporučuje se samo uz M400 s kompletima senzora brzine otkucaja srca. Ako ste kupili komplet bez senzora brzine otkucaja srca, ne brinite, možete ga kupiti naknadno.

USB kabel

Koristite prilagođeni USB kabel za punjenje baterije i sinkronizaciju podataka između uređaja M400 i internetske usluge Polar Flow pomoću softvera FlowSync.

Aplikacija Polar Flow

Nakon vježbanja podaci će vam biti nadohvat ruke. Aplikacija Flow bežično će sinkronizirati vaše podatke o vježbanju s internetskom uslugom Polar Flow. Preuzmite je s usluge App Store ili Google Play.

Softver Polar FlowSync

Softver Flowsync vam omogućuje sinkronizaciju podataka između uređaja M400 i internetske usluge Flow na računalu pomoću USB kabela. Idite na www.flow.polar.com/start te preuzmite i instalirajte softver Polar FlowSync.

Internetska usluga Polar Flow

Na polar.com/flow ćete isplanirati i analizirati svaku pojedinost vašeg vježbanja, prilagoditi svoj uređaj i saznati više od svojoj izvedbi.