Nalazite se ovdje: Polar Flow > Polar M400 User Manual | Internetska usluga Polar Flow

Internetska usluga Polar Flow

Internetska usluga Polar Flow omogućava da planirate i analizirate svaku pojedinost vašeg vježbanja i naučite više o vašoj izvedbi. Postavite i prilagodite M400 tako da savršeno bude usklađen s vašim vježbanjem; dodajte sportove i namjestite postavke i prikaze vježbanja. Pratite i vizualno analizirajte svoj napredak, zadajte si ciljeve vježbanja i dodajte ih u vaše favorite.

S internetskom uslugom Flow možete:

  • Analizirajte sve svoje pojedinosti i vježbanju pomoću vizualnih grafova i prikaza rute
  • Usporediti određene podatke s ostalima, recimo, krugove ili brzinu s brzinom otkucaja srca
  • Pratiti vaš ukupan dugoročni napredak prateći trendove i podatke koji su vam najvažniji
  • Pratiti svoj napredak pomoću tjednih i mjesečnih izvještaja prilagođenih određenom sportu
  • Podijeliti najbitnije stavke sa svojim pratiteljima
  • Oživiti vaša i vježbanja drugih osoba po njihovom završetku

Za početak korištenja internetske usluge Flow idite na flow.polar.com/start i izradite Polar račun, ako ga već nemate. Preuzmite instalirajte softver FlowSync s istog mjesta kako biste mogli sinkronizirati podatke između uređaja M400 i internetske usluge Flow. Također, nabavite aplikaciju Flow za mobilni uređaj kako biste mogli brzo analizirati i sinkronizirati podatke s internetskom uslugom.

Praćenje

U stavci Feed (Praćenje) možete vidjeti što ste radili u zadnje vrijeme te aktivnosti prijatelja i komentare.

Istraži

U Explore (Istraži) možete otkriti sesije vježbanja i rute pregledavanjem karte. Rute možete dodati u favorite, ali one se neće sinkronizirati s uređajem M400. Pregledajte javna vježbanja koja su podijelili ostali korisnici i oživite vlastite ili rute drugih osoba kako biste vidjeli na kojim mjestima su se dogodile najbitnije stavke.

Dnevnik

U stavci Diary (Dnevnik) možete vidjeti svoja planirana vježbanja, ali i pregledavati prošle rezultate. Prikazani podaci sadrže: planove vježbanja u obliku dana, tjedna ili mjeseca, pojedinačna vježbanja, testiranja i tjedne sažetke.

Napredak

U stavci Progress (Napredak) možete pratiti svoj razvoj prema izvještajima. Izvještaji su praktičan način praćenja vašeg napretka u vježbanju tijekom dužeg vremenskog razdoblja. U tjednim, mjesečnim i godišnjim izvještajima možete odabrati sport o kojemu želite izvještaj. U prilagođenom razdoblju možete odabrati razdoblje i sport. S padajućih popisa odaberite vremensko razdoblje i sport pa pritisnite ikonu kotača kako biste odabrali podatke koje želite pregledati na grafu izvještaja.

Za podršku i dodatne informacije o korištenju internetske usluge Flow idite na www.polar.com/en/support/flow