Je bent hier: Polar Flow > Polar Flow app > Sportprofielen in de Flow app

Polar sportprofielen in de Flow app

Er zijn standaard drie sportprofielen op je M200 aanwezig. In de Polar Flow app kun je nieuwe sportprofielen aan je sportlijst toevoegen en sporten van je account verwijderen. Je kunt maximaal 20 sportprofielen in de Polar app actief hebben en op je M200 gebruiken. Als je meer dan 20 sportprofielen hebt in je Polar account, worden de eerste 20 van de lijst bij het synchroniseren naar je M200 overgebracht.

Je kunt de volgorde van je sportprofielen wijzigen. Houd je vinger op het sportprofiel dat je wilt verplaatsen, sleep het naar de plaats waar je het wilt neerzetten in de lijst en zet het neer.

Sportprofiel toevoegen

1. Ga in de Polar Flow app vanuit het hoofdmenu naar Sportprofielen.
  2. Tik op het pluspictogram rechtsboven.
  3. Kies de sport die je wilt toevoegen. De sporten die je al toegevoegd hebt, worden in de lijst met rood gemarkeerd.
  4. Tik daarna op GEREEDrechtsboven om de sport bovenaan de lijst van de sportprofielen in jouw account toe te voegen.

Sportprofiel verwijderen

1. Ga in de Polar Flow app vanuit het hoofdmenu naar Sportprofielen.
  2. Tik op het pictogram van het sportprofiel dat je wilt verwijderen.
  3. Tik op Verwijderen (sportprofiel?).
  4. Tik nogmaals op Verwijderen om de verwijdering van het sportprofiel uit je Polar account te bevestigen.

Vergeet niet de gewijzigde instellingen naar je M200 te synchroniseren.