Je bent hier: Instellingen > De firmware bijwerken

De firmware bijwerken

Je kunt de firmware van je M200 zelf bijwerken om deze up-to-date te houden. Firmware-updates worden uitgevoerd ter verbetering van de functionaliteit van je M200. Het kan gaan om verbetering van bestaande functies, volledig nieuwe functies of foutcorrecties. Wij adviseren je de firmware telkens als een nieuwe versie beschikbaar komt bij te werken.

Met mobiel apparaat of tablet

Je kunt de firmware bijwerken met je mobiele apparaat als je de Polar Flow mobiele app gebruikt om de trainings- en activiteitsgegevens te synchroniseren De app geeft je een melding als er een update beschikbaar is en helpt je bij het uitvoeren ervan. We raden je aan de M200 aan te sluiten op een voedingsbron voordat je de update start, zodat de update probleemloos kan worden uitgevoerd.

De draadloze firmware-update kan tot 20 minuten in beslag nemen, afhankelijk van je verbinding.

Met computer

Telkens als een nieuwe firmwareversie beschikbaar is, zal FlowSync je dat melden wanneer je de M200 op je computer aansluit. De firmware-updates worden via FlowSync gedownload.

Je kunt de firmware als volgt bijwerken:

  1. Sluit je M200 aan op je computer.
  2. FlowSync start met het synchroniseren van je gegevens.
  3. Na het synchroniseren wordt je gevraagd of je de firmware wilt bijwerken.
  4. Kies Ja. De nieuwe firmware wordt geïnstalleerd (dit kan even duren) en de M200 wordt opnieuw opgestart. Wacht totdat de firmware-update voltooid is voordat je de M200 loskoppelt van je computer.

Je raakt geen gegevens kwijt door de firmware-update: Voordat de update begint, worden de gegevens van je M200 naar de Flow webservice gesynchroniseerd.