Je bent hier: Polar Flow > Polar Flow app > Je training plannen

Je training plannen in de Polar Flow app

Je kunt je training plannen en persoonlijke trainingsdoelen instellen in de Polar Flow webservice en de Polar Flow app. Let erop dat de trainingsdoelen naar je M200 moeten worden gesynchroniseerd voordat je ze kunt gebruiken en dat je M200 alleen je geplande trainingssessie voor die dag toont. Tijdens de training begeleidt je M200 je naar het bereiken van je doel.

• Snel doel: Kies een doel voor de duur of de calorieën voor de training. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om 500 kcal te verbranden, 10 km te hardlopen of 30 minuten te zwemmen.
  • Gefaseerd doel: Je kunt je trainingssessie opdelen in fasen en voor elke fase een andere duur of intensiteit instellen. Dit is handig als je bijvoorbeeld een intervaltrainingssessie wilt maken en daaraan een goede warming-up en cooling-down wilt toevoegen.

Maak een trainingsdoel in de Polar Flow app

1. Open de Trainingsagenda in de Polar Flow app.
  2. Tik op het pluspictogram rechtsboven.

Een snel doel maken

1. Kies Snel doel toevoegen in de lijst.
  2. Kies of je Afstand, Duur of Calorieën als je doel wilt instellen.
  3. Voeg een sport toe (optioneel) en voer een Doelnaam, een Datum, een Tijd en Opmerkingen (optioneel) in. Geef, afhankelijk van het type doel, de Afstand, de Duur of de Calorieën op.
  4. Tik op Doel maken om het doel aan je trainingsagenda toe te voegen.

Een gefaseerd doel maken

Je kunt alleen een gefaseerd trainingsdoel van het type interval maken in de Polar Flow app Als je een ander type gefaseerd doel wilt maken, kun je dat doen in de Polar Flow webservice.

1. Kies Gefaseerd doel toevoegenin de lijst.
  2. Voeg een sport toe (optioneel) en voer een Doelnaam, een Datum, een Tijd en Opmerkingen (optioneel) in. Gebruik de schuifknop om te kiezen of u Fasen automatisch wilt laten starten.
  3. Veeg van rechts naar links om de instellingen voor de verschillende fasen van het trainingsdoel te bewerken.
    • Warming-up: Kies om de fase in te stellen op basis van de Duur of de Afstand en vul de waarde in.
    • Interval: Stel in hoeveel intervallen je wilt doen en stel de Trainingsfase(n) en de Rustfase(n) in op basis van de Duur of de Afstand en vul de waarden in.
    • Cooling-down: Kies om de fase in te stellen op basis van de Duur of de Afstand en vul de waarde in.
  1. Tik op Doel maken om het doel aan je trainingsagenda toe te voegen.