Je bent hier: Aan de slag > Koppelen

Koppelen

Een Bluetooth Smart hartslagsensor of een mobiel apparaat (smartphone, tablet) moet met je M200 worden gekoppeld om te kunnen samenwerken. Koppelen vergt slechts enkele seconden en zorgt dat je M200 alleen signalen ontvangt van jouw sensoren en apparaten en waarborgt storingsvrij trainen in een groep. Zorg dat je de apparaten thuis hebt gekoppeld voordat je aan een evenement of wedstrijd meedoet.

Een mobiel apparaat met je M200 koppelen

Als je de configuratie voor je M200 hebt uitgevoerd met een mobiel apparaat, is je M200 al gekoppeld. Als je de configuratie met een computer hebt uitgevoerd en de M200 zou willen gebruiken met de Polar Flow app, voer je de koppeling van je M200 en je mobiele apparaat als volgt uit.

Doe het volgende voordat je een mobiel apparaat koppelt:

• voer de installatie uit op flow.polar.com/start zoals beschreven in het hoofdstuk Je M200 instellen.
  • download de Flow app van de App Store of van Google Play.
  • zorg ervoor dat Bluetooth op je mobiele apparaat is ingeschakeld en de vliegmodus is uitgeschakeld.

Je moet de apparaten koppelen in de Flow app, NIET in de Bluetooth-instellingen van je mobiele apparaat.

Mobiel apparaat koppelen:

1. Open de Flow app op het mobiele apparaat en meld je aan met het Polar account, die je gemaakt hebt tijdens het instellen van je M200.
  2. Houd op de M200 de LINKERknop ingedrukt.

OF

Ga op de M200 naar Instellingen > Koppelen en synchr. > Apparaten koppelen en synchr. en houd de RECHTERknop ingedrukt.
  3. Raak je apparaat aan met M200 verschijnt. Raak het mobiele apparaat aan met je M200.
  4. Bezig met koppelen verschijnt op de M200.

Android-gebruikers: Je ontvangt een verzoek om te koppelen op je mobiele apparaat. Het kan nodig zijn dit te openen door vanaf de bovenzijde van het scherm omlaag te vegen en op de melding te tikken. Tik vervolgens op KOPPELEN.

5. Bevestig op ander apparaat xxxxx verschijnt op je M200. Voer de pincode van de M200 in op het koppelingsverzoek van het mobiele apparaat en tik op Koppelen/OK

Android-gebruikers: Het kan nodig zijn het koppelingsverzoek te openen door vanaf de bovenzijde van het scherm omlaag te vegen en op de melding te tikken.

6. Je ziet Koppelen op je M200 en als het koppelen gelukt is, wordt het verplaatst naar Synchroniseren op je mobiele apparaat.

Hartslagsensor aan je M200 koppelen

Als je een Polar Bluetooth Smart hartslagsensor gebruikt die met je M200 gekoppeld is, meet je M200 je hartslag niet bij je pols.

Je kunt een hartslagsensor op twee manieren aan je M200 koppelen.

1. Doe de bevochtigde hartslagsensor om zoals in de gebruiksaanwijzing van de hartslagsensor is aangegeven.
  2. Ga op de M200 naar Instellingen > Koppelen en synchr. > Apparaten koppelen en synchr. en houd de RECHTERknop ingedrukt.
  3. Raak de hartslagsensor aan met je M200.
  4. Tijdens het koppelen wordt Koppelen weergegeven en Voltooid verschijnt als de koppeling gereed is.

OF

1. Doe de hartslagsensor om zoals in de gebruiksaanwijzing van de hartslagsensor is aangegeven.
  2. Start een trainingssessie zoals beschreven is in het hoofdstuk Training starten.
  3. Raak de hartslagsensor aan met je M200.
  4. Je wordt gevraagd je M200 te koppelen met je hartslagsensor. Je ziet bijvoorbeeld Pair Polar H7.... Accepteer het koppelingsverzoek door op de RECHTERknop te drukken
  5. Tijdens het koppelen wordt Koppelen weergegeven en Voltooid verschijnt als de koppeling gereed is.

Een Polar weegschaal koppelen met je M200

Er zijn twee manieren om een Polar weegschaal en je M200 te koppelen:

1. Ga op de weegschaal staan Het display geeft je gewicht aan.
  2. Na een geluidssignaal begint het Bluetooth-pictogram op het display te knipperen, hetgeen betekent dat er nu verbinding is. De weegschaal kan nu worden gekoppeld met je M200.
  3. Houd de LINKERknop op je M200 ingedrukt. Bezig met Zoeken verschijnt op de M200.
  4. Tijdens het koppelen wordt Koppelen weergegeven op de M200 en Voltooid verschijnt als de koppeling gereed is.

OF

1. Ga op de M200 naar Instellingen > Koppelen en synchr. > Apparaten koppelen en synchr. en houd de RECHTERknop ingedrukt.
  2. De M200 begint te zoeken naar de weegschaal. Bezig met Zoeken verschijnt op de M200.
  3. Ga op de weegschaal staan. Het display geeft je gewicht aan.
  4. Na een geluidssignaal begint het Bluetooth-pictogram op het display te knipperen, hetgeen betekent dat er nu verbinding is.
  5. Tijdens het koppelen wordt Koppelen weergegeven op de M200 en Voltooid verschijnt als de koppeling gereed is.

De weegschaal kan met zeven verschillende Polar-apparaten worden gekoppeld. Als er meer dan zeven apparaten gekoppeld worden, wordt de eerste koppeling verwijderd en vervangen.

Koppelingen verwijderen

Bij het verwijderen van koppelingen aan de hand van de volgende instructies worden ALLE koppelingen met sensoren en mobiele apparaten verwijderd.

Als je problemen hebt met het synchroniseren van je M200 met je mobiele apparaat of als je geen hartslagmeting kunt krijgen van een gekoppelde hartslagsensor met een borstband, kun je de verbinding herstellen door de bestaande koppelingen te verwijderen en de apparaten opnieuw te koppelen.

Koppelingen met sensoren en mobiele apparaten verwijderen

1. Ga op de M200 naar Instellingen > Koppelen en synchr. > Koppelingen verwijderen en houd de RECHTERknop ingedrukt.
  2. Koppelingen verwijderen? verschijnt. Druk op de RECHTERknop om te bevestigen.
  3. Koppelingen verwijderd verschijnt als dit gereed is.