Je bent hier: Training > Trainingsoverzicht

Trainingsoverzicht

Na de training

Direct nadat je gestopt bent met trainen krijg je een overzicht van je trainingssessie op je M200. In de Polar Flow app en de Polar Flow webservice krijg je een meer gedetailleerde en geïllustreerde analyse.

Op je M200 zie je de volgende gegevens van je sessie.

Duur

De duur van de trainingssessie.

Gem. HF*

Je gemiddelde hartslag tijdens de sessie wordt weergegeven in slagen per minuut of in percentage van je maximale hartslag, afhankelijk van de instelling van het sportprofiel dat je in de Polar Flow webservice gedefinieerd hebt.

Max. HF*

Je maximale hartslag tijdens de sessie.

Afstand**

Tijdens de sessie afgelegde afstand.

Gem. tempo/snelheid**

Het gemiddelde tempo of de gemiddelde snelheid van de sessie.

Max. tempo/snelheid**

Je maximale tempo of snelheid tijdens de sessie.

Calorieën

Tijdens de sessie verbrande calorieën.

*) De gegevens worden weergegeven als je de Hartslag tijdens de training gemeten hebt.

*) De gegevens worden weergegeven als je GPS tijdens de training gebruikt hebt.

Trainingshistorie in M200

In Historie vind je de overzichten van de vijf laatste trainingssessies. Ga naar Historie en blader met de RECHTERknop naar de trainingssessie die je wilt bekijken.. Houd de RECHTERknop ingedrukt om de gegevens te bekijken. Welke gegevens worden weergegeven hangt af van je bewerking van het tijdens de sessie gebruikte sportprofiel.

De gegevens van je oudere trainingssessies worden opgeslagen op je M200 totdat deze gesynchroniseerd wordt met de Polar Flow app of webservice. Als je M200 onvoldoende geheugen heeft voor het opslaan van je trainingshistorie, vraagt hij je oude trainingssessies naar de Flow app of webservice te synchroniseren.

Trainingsgegevens in de Polar Flow app

Je M200 synchroniseert automatisch met de Flow app nadat je een trainingssessie voltooid hebt en je telefoon binnen het bereik van Bluetooth is. Je kunt je trainingsgegevens ook handmatig vanaf je M200 synchroniseren door de LINKERknop op je M200 ingedrukt te houden wanneer je aangemeld bent bij de Flow app en je telefoon binnen het bereik van Bluetooth is. In de app kun je na elke sessie in één oogopslag je gegevens analyseren. Met de app kun je offline snel een overzicht bekijken van je trainingsgegevens.

Zie Polar Flow app voor informatie.

Trainingsgegevens in de Polar Flow webservice

Analyseer elk detail van je training analyseren en krijg meer inzicht in je prestaties. Volg je vorderingen en deel je beste sessies met anderen.

Zie Polar Flow webservice voor meer informatie.