Je bent hier: Polar Flow > M200 Gebruiksaanwijzing | Polar Flow webservice

Polar Flow webservice

De Polar Flow webservice toont het voltooiingspercentage van je activiteitsdoel en de details van je activiteit en helpt je te begrijpen welke invloed je gewoontes en keuzes hebben op je welzijn.

In de Polar Flow webservice kun je ook je training in detail plannen en analyseren en meer informatie over je prestaties bekijken. Configureer en personaliseer je M200 voor perfecte afstemming op je trainingsbehoeften door sportprofielen toe te voegen en instellingen aan te passen. Je kunt ook de hoogtepunten van je training delen met je vrienden in de Flow community, je aanmelden voor de cluboefeningen en een gepersonaliseerd trainingsprogramma krijgen voor een hardloopevenement.

Op flow.polar.com/start kun je je M200 configureren met je computer. Je wordt hier begeleid bij het downloaden en installeren van de FlowSync software, zodat je gegevens kunt synchroniseren tussen je M200 en de webservice, en bij het maken van een gebruikersaccount voor de webservice. Als je de configuratie hebt gedaan met een mobiel apparaat en de Flow app, kun je je met de gebruikersnaam en het wachtwoord die je in de configuratie hebt opgegeven aanmelden bij de Flow webservice.

Feed

In Feed kun je zien wat jij en je vrienden de laatste tijd hebben gedaan. Bekijk de laatste trainingssessies en activiteitssamenvattingen, deel je beste prestaties, en reageer op en en like de activiteiten van je vrienden.

Bekijken

In Bekijken kun je door de kaart bladeren en trainingssessies met route-informatie bekijken die andere gebruikers hebben gedeeld. Je kunt ook de routes van anderen bekijken en zien waar de hoogtepunten lagen.

Logboek

In Logboek kun je je dagelijkse activiteit en geplande trainingssessies (trainingsdoelen) zien en de resultaten van eerdere trainingen.

Voortgang

In Voortgang kun je je ontwikkeling volgen aan de hand van rapporten.

Trainingsrapporten zijn een handige manier om je voortgang bij de training over langere perioden te volgen. In week-, maand- en jaarrapporten kun je de sport voor het rapport kiezen. In aangepaste periode kun je zowel de periode als de sport kiezen. Kies de periode en de sport voor het rapport in de vervolgkeuzelijsten en druk op het wielpictogram om te kiezen welke gegevens je in de rapportgrafiek wilt zien.

Met behulp van de activiteitenrapporten kun je de langetermijntrend volgen van je dagelijkse activiteit. Je kunt kiezen of je dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse rapporten wilt weergeven. Je kunt ook je wekelijkse slaappatronen volgen in het rapport “Slaap”. Het laat zien hoeveel uur je geslapen hebt en verdeelt het in rustige en onrustige slaap voor een nadere slaapanalyse. In het activiteitenrapport kun je ook je beste dagen over de door jouw gekozen periode zien betreffende je dagelijkse activiteit, stappen, calorieën en slaap.

Community

In de Flow Groepen, Clubs en Evenementen kun je medesporters vinden die voor hetzelfde evenement trainen of naar dezelfde sportschool gaan. Je kunt ook je eigen groep maken voor de mensen met wie je wilt trainen. Je kunt je oefeningen en trainingstips delen, reageren op de trainingsresultaten van andere leden en deel uitmaken van de Polar Community. In Flow Clubs kun je klasplanningen zien en je aanmelden voor klassen. Doe mee en krijg motivatie van je sociale trainingscommunities!

Programma's

Het Polar Hardloopprogramma is specifiek ontwikkeld voor jouw doel op basis van Polar hartslagzones en houdt rekening met je persoonlijke eigenschappen en je trainingsachtergrond. Het programma is slim en past zich onderweg aan op je ontwikkeling. De Polar hardloopprogramma's zijn beschikbaar voor 5 km, 10 km, de halve en de hele marathon en bestaan uit twee tot vijf hardlooptrainingen per week, afhankelijk van het programma. Het is supereenvoudig!

Ga naar support.polar.com/en/support/flow voor ondersteuning en meer informatie over het gebruik van de Flow webservice.