Je bent hier: Aan de slag > Knoppen, pictogrammen op het display en menustructuur

Knoppen, pictogrammen op het display en menustructuur

Knoppen

Je M200 heeft twee knoppen, een aan elke zijde. Zie onderstaande tabel voor de knopfuncties.

LINKS RECHTS
Drukken Drukken
Teruggaan naar het vorige niveau van het menu. Door het menu, de selecties en de trainingsweergaven bladeren
Training onderbreken
Ingedrukt houden Ingedrukt houden
Training stoppen, wanneer deze is onderbroken. Het menu openen
Terug naar tijdweergave Keuzes bevestigen
Koppelen en synchroniseren starten in de tijdweergave. Training starten
  Een ronde markeren tijdens de training

De verlichting wordt bij elke druk op de knop geactiveerd. Tijdens het trainen wordt het display verlicht wanneer je met je pols draait om het display te bekijken.

Pictogrammen op het display

De stippen rond het display kunnen verschillende dingen betekenen.

• In de tijdweergave geven ze je voortgang weer op de weg naar het dagelijks activiteitsdoel.
  • Tijdens de training geven de stippen je huidige hartslagzone aan. Als je een gefaseerd trainingsdoel uitvoert, geven de stippen je hartslagzone aan. Als je een snel trainingsdoel uitvoert, visualiseren de stippen je voortgang naar het bereiken van het doel.
  • Als je door menu's bladert, geven de stippen de schuifbalk van het menu aan.
Vliegmodus is ingeschakeld. Alle draadloze verbindingen met je mobiele telefoon en accessoires zijn verbroken.
Modus Niet storen is ingeschakeld, hetgeen betekent dat je geen smart notifications zult ontvangen. De standaardinstelling voor de modus Niet storen is ingeschakeld tussen 22:00 en 7:00 uur. In de Polar mobiele app kun je de modus Niet storen in- en uitschakelen en de instellingen aanpassen. Zie Smart notifications voor meer informatie.
De Bluetooth-verbinding met je gekoppelde telefoon is verbroken. Houd in de tijdweergave de LINKERknop ingedrukt om opnieuw verbinding te maken.

Synchroniseren. Je ziet een draaiende cirkel in de tijdweergave, wanneer je M200 synchroniseert met de Polar Flow app.

Synchronisatie is geslaagd. Na een geslaagde synchronisatie wordt dit kort weergegeven in plaats van de draaiende cirkel

Synchr. mislukt Als je na een synchronisatie dit pictogram ziet, was je M200 niet in staat om met de Polar Flow app te synchroniseren.

Je hebt je wekelijkse prijs behaald. Zie het hoofdstuk over Hardloopprogramma voor meer informatie.

Het GPS -pictogram knippert wanneer je M200 de satellietsignalen van het GPS zoekt. Als de M200 de signalen gevonden heeft, stopt het GPS-pictogram met knipperen en blijft aan.

Het hartpictogram betekent hartslag. Het hartpictogram knippert wanneer je M200 de hartslag zoekt. Als de hartslag gevonden is, stopt het pictogram met knipperen, blijft aan en je hartslag wordt weergegeven.

Menustructuur

Training

Ga naar Training om een trainingssessie starten. Blader door de lijst van sportprofielen en kies het profiel dat je voor je trainingssessie wilt gebruiken. In de Polar Flow mobiele app en in de Polar Flow webservice kun je meer sporten aan de lijst toevoegen. In de webservice kun je specifieke instellingen definiƫren voor elk sportprofiel.

Activiteit

In de Activiteitsweergave wordt je dagelijkse activiteitsdoel uitgedrukt in een activiteitsbalk. De activiteitsbalk raakt vol wanneer je je dagelijks doel bereikt. In de tijdweergave kun je je voortgang naar je dagelijkse activiteitsdoel ook zien in de stippen rondom het display. Ga naar het Activiteitenmenu om de opties te zien voor het bereiken van je dagelijks activiteitsdoel en de stappen die je overdag gezet hebt. Als je overdag inactiviteitsstempels krijgt, worden die ook in het Activiteitenmenu weergegeven.

Je dagelijks activiteitsdoel dat je van Polar M200 krijgt, is gebaseerd op je persoonlijke gegevens en je ingestelde activiteitsniveau, te vinden en te wijzigen in de instellingen onder jouw naam en profielfoto in de Polar Flow app en de Polar Flow webservice.

Zie 24/7 activiteitsmeting voor meer informatie.

Historie

In Historie zie je de vijf laatste trainingssessies. De gegevens van je oudere trainingssessies worden opgeslagen op je M200 totdat deze gesynchroniseerd wordt met de Polar Flow app of webservice. Als je M200 onvoldoende geheugen heeft voor het opslaan van je trainingshistorie, vraagt hij je oude trainingssessies naar de Flow app of webservice te synchroniseren. Zie Trainingsoverzicht voor meer informatie.

Mijn HF

In Mijn HF kun je je huidige hartslag controleren zonder een trainingssessie te starten.

Instellingen

In Instellingen kun je apparaten met je M200 koppelen en synchroniseren en smart notifications en de vliegmodus in- en uitschakelen. Zie Instellingen voor meer bijzonderheden.