Je bent hier: Instellingen > Instellingen wijzigen

Instellingen wijzigen

In Instellingen vind je:

• Koppelen en synchroniseren
  • Vliegmodus
  • Smart notificat.
  • Info product

Koppelen en synchroniseren

Apparaten koppelen en synchroniseren Apparaten met je M200 koppelen, bijv. een hartslagsensor, een weegschaal of een mobiel apparaat. Zie Koppelen voor meer informatie. Gegevens van je M200 synchroniseren met een gekoppeld mobiel apparaat. Tip Je kunt ook synchroniseren door in de tijdweergave de LINKERknop ingedrukt te houden.

Koppelingen verwijderen Een koppeling verwijderen tussen een hartslagsensor of een mobiel apparaat met je M200.

Vlieg-modus

Kies Aan of Uit.

De vliegmodus breekt alle draadloze communicatie vanaf het apparaat af. Je kunt het blijven gebruiken voor het verzamelen van activiteiten of om te trainen met de ingebouwde hartslagmeting, maar je kunt het niet meer gebruiken bij trainingssessies met een Bluetooth Smart hartslagsensor en je kunt je gegevens niet meer synchroniseren met de mobiele app Polar Flow, omdat Bluetooth Smart uitgeschakeld is.

Smart notificat.

Schakel de functie Smart notifications In of Uit. Zie Smart notifications voor meer informatie over deze functie.

Info product

Controleer de apparaat-ID van je M200, alsmede de firmwareversie en het hardwaremodel. Je kunt deze informatie nodig hebben als je contact opneemt met de klantenservice van Polar. Kies Apparaat herstarten als je problemen ondervindt met je M200. Zie M200 herstarten voor meer informatie.

Tijdinstelling

De huidige tijd en notatie worden van je mobiele apparaat of de systeemklok van je computer naar je M200 overgedragen wanneer je synchroniseert met de Polar Flow app of de webservice. Als je de tijd wilt wijzigen, moet je eerst de tijd op je mobiele apparaat of de tijdzone op je computer wijzigen en daarna je M200 synchroniseren met de app of de webservice.