Je bent hier: Polar Flow > Synchroniseren

Synchroniseren

Je kunt gegevens van je M200 via de Bluetooth Smart-aansluiting draadloos naar de Polar Flow app overdragen. En via een USB-poort en de FlowSync software kun je je M200 met de Polar Flow webservice synchroniseren. Om gegevens te kunnen synchroniseren tussen je M200 en de Flow app moet je een Polar account hebben. Als je gegevens vanaf je M200 rechtstreeks naar de webservice wilt synchroniseren, heb je naast een Polar account de FlowSync software nodig. Als je je M200 geconfigureerd hebt, heb je een Polar account gemaakt. Als je je M200 met een computer geconfigureerd hebt, heb je de FlowSync software op je computer.

Vergeet niet te synchroniseren en je gegevens bijgewerkt te houden tussen je M200, de webservice en de mobiele app, waar je ook bent.

Synchroniseren met Flow mobiele app

Controleer het volgende voordat je gaat synchroniseren:

  • Je beschikt over een Polar account en de Flow app.
  • Bluetooth is ingeschakeld op je mobiele apparaat en de vliegmodus is uitgeschakeld.
  • Je hebt je M200 aan je mobiel gekoppeld. Zie Koppelen voor meer informatie.

Je gegevens synchroniseren:

  1. Meld je aan bij de Flow app en houd de LINKERknop op je M200 ingedrukt.
  2. Bezig met zoeken wordt weergegeven, gevolgd door Verbinden en daarna Synchroniseren.
  3. Tijdens het synchroniseren zie je een draaiende cirkel op het display van de M200. Na een geslaagde synchronisatie verandert de cirkel in een vinkje.

Je M200 synchroniseert automatisch met de Flow app nadat je een trainingssessie voltooid hebt en je telefoon binnen het bereik van Bluetooth is. Wanneer de M200 synchroniseert met de Flow app, worden je trainings- en activiteitsgegevens via een internetverbinding ook automatisch gesynchroniseerd met de Flow webservice.

Ga naar support.polar.com/en/support/Flow_app voor ondersteuning en meer informatie over het gebruik van de Polar Flow app.

Synchroniseren met de Flow webservice via FlowSync

Om gegevens met de Flow webservice te kunnen synchroniseren, heb je de FlowSync software nodig. Ga vóór het synchroniseren naar flow.polar.com/start en download en installeer deze software.

  1. Sluit je M200 aan op je computer. Zorg dat de FlowSync software gestart is.
  2. Het venster FlowSync wordt geopend op je computer en het synchroniseren start.
  3. Voltooid verschijnt als dit gelukt is.

Telkens als je de M200 op je computer aansluit, draagt de Polar FlowSync software je gegevens over naar de Polar Flow webservice en worden eventuele gewijzigde instellingen gesynchroniseerd. Als het synchroniseren niet automatisch start, start je FlowSync met het pictogram op je bureaublad (Windows) of in de map Toepassingen (Mac OS X). Telkens als er een update voor de firmware beschikbaar is, zal FlowSync je dat melden en je vragen de update te installeren.

Als je de instellingen in de Flow webservice wijzigt terwijl je M200 op je computer is aangesloten, druk je op de knop synchroniseren in FlowSync om de instellingen naar je M200 over te dragen.

Ga naar support.polar.com/en/support/flow voor ondersteuning en meer informatie over het gebruik van de Flow webservice.

Ga naar support.polar.com/en/support/FlowSync voor ondersteuning en meer informatie over het gebruik van de Polar FlowSync software.