Je bent hier: Instellingen > De M200 fabrieksresetten

De M200 fabrieksresetten

Als je problemen ondervindt met je M200 en opnieuw starten niet helpt, probeer het apparaat dan te resetten.

Als je de M200 reset, wordt alle informatie gewist en moet je hem opnieuw configureren voor gebruik. Eerst kun je nagaan of onze ondersteunende documenten voor probleemoplossing op de ondersteuningspagina's van Polar je kunnen helpen bij de oplossing van het ondervonden probleem voordat je een fabrieksreset uitvoert op je M200.

Je M200 fabrieksresetten in FlowSync met je computer

1. Sluit je M200 aan op de computer.
  2. Klik in FlowSync op het wielpictogram voor instellingen om het instellingenmenu te openen.
  3. Druk op de knop Fabrieksreset.

Je kunt je M200 ook resetten op het apparaat zelf.

1. Blader naar Instellingen > Info product > Herstart apparaat.
  2. Houd de rechterknop ingedrukt en druk vervolgens nog een keer op de rechterknop om te bevestigen dat je het apparaat opnieuw wilt opstarten.
  3. Als het Polar logo wordt weergegeven, houd je de linkerknop ingedrukt tot Restoring verschijnt.

Nu moet je de M200 opnieuw configureren via een mobiel apparaat of een computer. Gebruik dezelfde Polar account die je gebruikte voordat je het apparaat resette.