Je bent hier: Polar Flow > M200 Gebruiksaanwijzing | Polar Flow app

Polar Flow app

In de Polar Flow mobiele app kun je direct een visuele interpretatie van je trainings- en activiteitsgegevens bekijken. Je kunt in de app ook je training plannen.

Trainingsgegevens

Met de Polar Flow app kun je gemakkelijk de informatie openen van je voorgaande en geplande trainingssessies en nieuwe trainingsdoelen maken. Je kunt kiezen om een snel of gefaseerd doel te maken.

Krijg snel een overzicht van je training en analyseer meteen elk detail van je prestaties Bekijk de weekoverzichten van je training in het trainingslogboek. Met de functie Afbeelding delen kun je ook de hoogtepunten van je training delen met je vrienden.

Activiteitsgegevens

Bekijk details van je 24/7 activiteit. Ga na wat er ontbreekt aan het dagelijkse doel en hoe je dit kunt bereiken. Bekijk stappen, afgelegde afstand op basis van de stappen, verbruikte calorie├źn en slaapduur en -kwaliteit.

Sportprofielen

In de Flow app kun je gemakkelijk sportprofielen toevoegen, verwijderen en reorganiseren. Je kun maximaal 20 sportprofielen actief hebben in de Flow app en je M200. In de Flow webservice kun je de sportprofielen bewerken.

Afbeelding delen

Met de functie Afbeelding delen van de Flow app kun je afbeeldingen delen met je trainingsgegevens daarvan. Je kunt een bestaande foto delen of een nieuwe nemen en deze aanpassen bij je trainingsgegevens. Als je GPS-registratie had ingeschakeld tijdens je trainingssessie, kun je ook een opname van je trainingsroute delen.

Ga naar de productondersteuningspagina van de Polar Flow app voor meer informatie en instructies voor de functies van de Polar Flow app.

De Flow app gaan gebruiken

Je kunt je M200 configureren met een mobiel apparaat en de Flow app.

Om de Flow app te gaan gebruiken dien je hem op je mobiele apparaat te downloaden vanaf de App Store of Google Play. Flow App voor iOS is compatibel met iPhone 5 (of later) en heeft iOS 10.0 (of later) van Apple nodig. De Polar Flow mobiele app voor Android is compatibel met apparaten met Android 4.4 of hoger. Ga naar support.polar.com/en/support/Flow_app voor ondersteuning en meer informatie over het gebruik van de Polar Flow app.

Voordat je een nieuw mobiel apparaat (smartphone, tablet) in gebruik neemt, moet je het apparaat koppelen aan je M200. Zie Koppelen voor meer bijzonderheden.

Na je sessie synchroniseert je M200 je trainingsgegevens automatisch naar de Flow app. Als je telefoon een internetverbinding heeft, worden je activiteits- en trainingsgegevens ook automatisch gesynchroniseerd naar de Flow webservice. De Flow app is de gemakkelijkste manier om de trainingsgegevens van je M200 te synchroniseren met de webservice. Zie Synchroniseren voor informatie over het synchroniseren.