Je bent hier: Functies > GPS

GPS-functies

De M200 heeft een ingebouwde GPS die een nauwkeurige snelheids-/tempo-, afstands- en hoogtemeting geeft voor uiteenlopende buitensporten en waarmee je na je sessie in de Flow app en webservice je route op de kaart kunt zien.

Als je tijdens de sessie de verschillende GPS-gegevens op je M200 wilt zien, moet je de trainingsweergaven van het sportprofiel bewerken dat je dienovereenkomstig wilt gebruiken.

Je M200 gebruikt de satellietvoorspellingstechnologie SiRFInstantFix™ voor een snelle satellietbepaling. In optimale condities, d.w.z. buitenshuis en uit de buurt van hoge gebouwen en bomen, kan je M200 in minder dan een minuut satellietsignalen vinden.

De technologie in de M200 voorspelt satellietposities voor drie dagen nauwkeurig. Zo weet de M200 waar hij de satellieten moet zoeken, als je tijdens de volgende drie dagen weer traint, en is daardoor in staat hun signalen sneller te ontvangen, zelfs binnen vijf tot tien seconden. De nauwkeurigheid van de positionering neemt progressief af tijdens de tweede en derde dag.

Als je niet opnieuw traint binnen de volgende paar dagen, moet je M200 de satellietsignalen de volgende keer helemaal opnieuw zoeken en kan er meer tijd nodig zijn voor het vinden van de huidige positie.

Draag voor optimale GPS-prestaties de M200 om je pols met het display naar boven gericht.