Je bent hier: Aan de slag > Wristband

Wristband

Kies je stijl met eenvoudig verwisselbare polsbanden. Je kunt extra polsbanden afzonderlijk aanschaffen op shoppolar.com.

De polsband losmaken

1. Buig de polsband aan de kant van de gesp om hem los te maken van het apparaat.
  2. Trek het apparaat uit de polsband.

De polsband bevestigen

1. Zet de onderzijde van het apparaat op zijn plaats in de polsband.
  2. Rek de polsband licht uit aan de kant van de gesp om het andere einde van de polsband op zijn plaats te klikken.
  3. Zorg ervoor dat het apparaat aan beide zijden goed in de polsband zit.

We raden je aan de polsband na elke trainingssessie los te maken van het apparaat en beide af te spoelen onder stromend water om je M200 goed schoon te houden.