Je bent hier: Aan de slag > Inleiding

Polar M200 Gebruiksaanwijzing

Deze gebruiksaanwijzing helpt je op weg met je nieuwe M200. Op support.polar.com/en/M200 vind je video-instructies en veelgestelde vragen over je M200.

Inleiding

Gefeliciteerd met je nieuwe Polar M200!

De Polar M200 GPS sporthorloge heeft een geïntegreerde GPS, ingebouwde hartslagmeter en unieke Smart Coaching functies. Je kunt je hardlooptempo, afstand, hoogte en route volgen met de compact verpakte GPS. Je hoeft geen afzonderlijke hartslagsensor te dragen; geniet van je training met de ingebouwde hartslagmeting die altijd klaar is als jij dat bent.

Volg de activiteiten van je dagelijks leven. Ontdek welke invloed deze op je gezondheid hebben en ontvang tips om je dagelijks activiteitsdoel te bereiken. En blijf in verbinding met smart notifications; ontvang waarschuwingen op je M200 voor inkomende oproepen, berichten en app-activiteit op je telefoon. Je kunt de polsband ook verwisselen, zodat hij perfect bij je outfit past. Je kunt extra polsbanden afzonderlijk aanschaffen.

Je M200 optimaal gebruiken

Maak verbinding met het Polar ecosysteem en maak optimaal gebruik van je M200.

Je kunt de Polar Flow app downloaden van de App Store® of van Google PlayTM. Synchroniseer je M200 na de training met de Flow app en krijg een direct overzicht en feedback van je trainingsresultaten en je prestaties. In de Flow app kun je ook nagaan hoe je geslapen hebt en hoe actief je overdag bent geweest.

Synchroniseer je trainingsgegevens met de FlowSync software op je computer of via de Flow app naar de Polar Flow webservice. In de webservice kun je je training plannen, je prestaties volgen, begeleiding krijgen en een gedetailleerde analyse van je trainingsresultaten, je activiteit en je slaap bekijken. Informeer al je vrienden over je prestaties, zoek medesporters en krijg motivatie van je sociale trainingscommunities. Dit vind je allemaal op polar.com.flow.