Je bent hier: Polar Flow > Polar Flow webservice > Sportprofielen in Flow webservice

Polar sportprofielen in Flow webservice

Er zijn standaard drie sportprofielen op je M200 aanwezig. In de Polar Flow webservice kun je nieuwe sportprofielen aan je sportlijst toevoegen en hun instellingen bewerken. Je M200 kan maximaal 20 sportprofielen bevatten. Als je meer dan 20 sportprofielen hebt in de Flow webservice, worden de eerste 20 van de lijst bij het synchroniseren naar je M200 overgebracht.

Je kunt de volgorde van je sportprofielen wijzigen door ze te slepen en neer te zetten. Kies de sport die je wilt verplaatsen en sleep deze naar de plaats waar je hem wilt hebben in de lijst.

Sportprofiel toevoegen

Ga als volgt te werk in de Flow webservice:

1. Klik op je naam of profielfoto rechtsboven.
  2. Kies Sportprofielen.
  3. Klik op Sportprofiel toevoegen en kies de sport in de lijst.
  4. De sport wordt aan je lijst toegevoegd.

Sportprofiel bewerken

Ga als volgt te werk in de Flow webservice:

1. Klik op je naam of profielfoto rechtsboven.
  2. Kies Sportprofielen.
  3. Klik op Bewerken onder de sport die je wilt bewerken.

In elk sportprofiel kun je de volgende gegevens bewerken:

Basis

• Autom. ronde (kan worden ingesteld op duur of afstand of worden uitgeschakeld)

Hartslag

• Hartslagweergave (slagen per minuut of % van maximum)
  • Hartslag zichtbaar op andere apparaten. (Dit betekent dat compatibele apparaten die Bluetooth Smart draadloze technologie gebruiken zoals fitnessapparaten je hartslag kunnen detecteren. Je kunt je M200 tijdens oefeningen van Polar Club ook gebruiken om je hartslag te verzenden naar het Polar Club systeem.)
  • Instellingen hartslagzone (met hartslagzones kun je eenvoudig trainingsintensiteiten selecteren en volgen. Als je Standaard kiest, kun je de hartslaglimieten niet wijzigen. Als je Vrij kiest, kunnen alle limieten worden gewijzigd. De standaard hartslagzonelimieten worden berekend op basis van je maximale hartslag.)

Instellingen snelheid/tempo

• Snelheids- of tempoweergave (kies snelheid km/u / mpu of tempo min/km / min/mi)

Trainingsweergaven

Kies welke gegevens je tijdens je sessies in je trainingsweergaven wilt zien. Per sportprofiel kun je in totaal vijf verschillende trainingsweergaven kiezen. Elke trainingsweergave kan maximaal twee verschillende gegevensvelden bevatten.

Klik op het potloodpictogram in een bestaande weergave om die te bewerken of klik op Nieuwe weergave toevoegen.

Bewegingen en feedback

• Trillingsfeedback (je kunt trillingen in- of uitschakelen)

GPS  en hoogte

• Registratiesnelheid GPS (kan worden uitgeschakeld op hoge nauwkeurigheid worden ingesteld, wat inhoudt dat de GPS-registratie is ingeschakeld)

Klik op Opslaan als je klaar bent met de sportprofielinstellingen. Vergeet niet de instellingen naar je M200 te synchroniseren.