Je bent hier: Polar Flow > Synchroniseren

Synchroniseren

Je kunt gegevens van je V650 via de USB-kabel met FlowSync software overdragen of draadloos via Bluetooth Smart® met de Polar Flow app. Om gegevens te kunnen synchroniseren tussen je V650 en de Flow webservice en app moet je een Polar account hebben en FlowSync software. Ga naar flow.polar.com/start en maak je Polar account in de Polar Flow webservice en download en installeer de FlowSync software op je PC. Download de Flow app op je mobiele apparaat vanaf de App Store of Google Play.

Vergeet niet te synchroniseren en houd je gegevens bijgewerkt tussen je V650, de webservice en de mobiele app, waar je ook bent.

Synchroniseren met de Flow webservice via FlowSync

Om gegevens met de Flow webservice te synchroniseren heb je FlowSync software nodig. Ga naar flow.polar.com/start en download en installeer de software vóór het synchroniseren.

1. Sluit de micro USB-connector aan op de USB-poort en sluit het andere eind van de kabel aan op je PC.
  2. Zorg dat de FlowSync software gestart is.
  3. Het venster FlowSync opent op je computer en het synchroniseren start.
  4. Voltooid verschijnt als dit gelukt is.

Telkens als je je V650 op je computer aansluit, draagt de Polar FlowSync software je gegevens over naar de Polar Flow webservice en worden de instellingen die je hebt gewijzigd gesynchroniseerd. Als het synchroniseren niet automatisch start, start FlowSync dan vanaf het pictogram op je bureaublad (Windows) of vanaf de map Toepassingen (Mac OS X). Telkens als een update voor de firmware beschikbaar is, zal FlowSync je dat melden en je vragen de update te installeren.

Als je de instellingen in de Flow webservice wijzigt terwijl je V650 op je computer aangesloten is, druk dan op synchroniseren in FlowSync om de instellingen naar je V650 over te dragen.

Ga naar www.polar.com/en/support/FlowSync voor ondersteuning en meer informatie over het gebruik van de FlowSync software

Synchroniseren met de Flow app

Controleer vóór het synchroniseren of:

• Je hebt een Polar-account en hebt Flow app gedownload en geïnstalleerd op je mobiele apparaat
  • Je hebt je V650 hebt geregistreerd in de Flow webservice en de gegevens ten minste één keer gesynchroniseerd via de FlowSync software;
  • Bluetooth op je mobiele apparaat ingeschakeld is en of de vliegmodus uitgeschakeld is;

Je kunt je gegevens als volgt met iOs mobiel synchroniseren.

1. Meld je aan bij de Flow app op je mobiel.
  2. Druk op de zijknop van je V650 om het menu van de zijknop weer te geven en kies SYNCHRONISEREN MET MOBIEL in het menu om het synchroniseren te starten.
  3. Als je voor het eerst synchroniseert, wordt je gevraagd of je verbinding maakt met iOS mobiel of met Android mobiel. Kies iOS mobiel.
  4. VERBINDING MAKEN verschijnt, gevolgd door SYNCHRONISEREN. De voortgangsbalk toont de status van het synchroniseren. Denk eraan dat het synchroniseren enige tijd kan duren als er veel trainingsgegevens op je V650 staan. Synchroniseren voltooid verschijnt als dit gelukt is.

Je kunt je gegevens als volgt synchroniseren met Android mobiel.

1. Meld je aan bij de Flow app op je mobiel.
  2. Als je andere Polar trainingsapparaten gebruikt met Flow app Android, zorg je dat V650 gekozen is als het actieve apparaat in Flow app. Op die wijze kan Flow app verbinding maken met je V650. Ga in Flow app naar Instellingen > PRODUCTEN en tik op de V650 om deze te activeren.
  3. Druk op de zijknop van je V650 om het menu van de zijknop weer te geven en kies SYNCHRONISEREN MET MOBIEL in het menu om het synchroniseren te starten.
  4. Als je voor het eerst synchroniseert, wordt je gevraagd of je verbinding maakt met iOS mobiel of met Android mobiel. Kies Android mobiel.
  5. Kies accepteren, als je mobiele apparaat je vraagt om het koppelen te accepteren.
  6. Om de apparaten van type XXXXXX op je mobiel te koppelen verschijnt op je V650. Voer de pincode van de V650 in op je mobiele apparaat om de V650 aan je mobiele apparaat te koppelen. Het koppelen begint. Gekoppeld verschijnt wanneer het koppelen voltooid is.
  7. VERBINDING MAKEN verschijnt, gevolgd door SYNCHRONISEREN. De voortgangsbalk toont de status van het synchroniseren. Denk eraan dat het synchroniseren enige tijd kan duren als er veel trainingsgegevens op je V650 staan. Synchroniseren voltooid verschijnt als dit gelukt is.

Wanneer je je V650 synchroniseert met de Flow app, worden je trainingsgegevens via een internetverbinding ook automatisch gesynchroniseerd met de Flow webservice.

Indien nodig kun je later de instelling van je iOS mobile / Android mobile wijzigen in Algemene instellingen > Info over V650. Blader naar de onderzijde van de pagina om de instelling te wijzigen.

Ga naar www.polar.com/en/support/Flow_app voor ondersteuning en meer informatie over het gebruik van de Polar Flow app.