Je bent hier: Polar Flow > Webservice Polar Flow

Polar Flow Webservice

Met de Polar Flow webservice kun je elk detail van je training plannen en analyseren en meer inzicht krijgen in je prestaties.

Met de Flow webservice kun je het volgende doen:

  • Al je trainingsgegevens analyseren met zichtbare grafieken en een routeweergave
  • Specifieke gegevens vergelijken met andere, zoals ronden of snelheid met hartslag
  • Je voortgang op de lange termijn zien door de trends en bijzonderheden te volgen die voor jou het meest van belang zijn
  • Trainingssessies vergelijken met die van jezelf en die van anderen
  • Hoogtepunten delen met je volgers
  • Jouw sessies en die van andere gebruikers later herbeleven

Ga naar flow.polar.com/start en maak je eigen Polar account om de Flow webservice te gaan gebruiken. Als je al een Polar account hebt, hoef je geen nieuwe account te registreren in de Flow webservice. Je kunt je met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord aanmelden als je bijvoorbeeld gebruikt op polarpersonaltrainer.com.

Download en installeer de FlowSync software vanaf dezelfde plaats om de gegevens tussen de V650 en de Flow webservice te kunnen synchroniseren.

Feed

In Feed kun je zien wat je de laatste tijd gedaan hebt en je kunt de activiteiten en opmerkingen van je vrienden zien.

Bekijken

In Bekijken kun je routes verkennen door de kaart door te bladeren. Bekijk openbare trainingssessies die anderen hebben gedeeld, herbeleef je eigen routes en die van anderen en zie waar de hoogtepunten lagen.

Dagboek

In Dagboek kun je je geplande trainingssessies zien en de afgelopen sessies bekijken. De informatie bevat: trainingsplannen in dag-, week- of maandweergave, afzonderlijke sessies en weekoverzichten.

Voortgang

In Voortgang kun je je ontwikkeling met rapporten volgen. Rapporten zijn een handige manier om je voortgang bij de training over langere perioden te volgen. In week-, maand- en jaarrapporten kun je de sport voor het rapport kiezen. In aangepaste periode kun je zowel de periode als de sport kiezen. Kies de periode en de sport voor het rapport in de vervolgkeuzelijsten en druk op het wielpictogram om te kiezen welke gegevens je in de rapportgrafiek wilt zien.

Ga naar www.polar.com/en/support/flow voor ondersteuning en meer informatie over het gebruik van de Flow webservice.